Zlot Sitesinde Hesap Kapatma Ve Oyun Problemleri!

Zlot Sitesinde Hesap Kapatma Ve Oyun Problemleri!
Ahmet
30 Eylül 2024 11:43

Zlot hesabımı kapatmıyor. Sürekli olarak kayıp yaşatıyor. Hesabımı kapatmak istediğimde ise bana 90 gün beklememi söylüyorlar. Bekledikten sonra dahi hesabı kapatmıyorlar. Açarken tek tuşla açan site, kapatırken 90 gün bekle diyor. Ben yıllardır birçok sitede her türlü oyunu oynadım. Tam 1 aydır hiç ama hiç para kazanamadım. Slotta zaten kazanmak imkansız. Blackjack ve rulette ise ne zaman kazanmaya başlasak oyun donuyor ve bizi atıyor. Rulette de altyapıdan kaynaklı diyorlar ama sadece Zlot sitesinde olan 'bad game' yazan bir ekran geliyor. Ne zaman ki hesabımı kapatırlar, ne zaman ki site düzelir, ben de o zaman buradan mesajımı kaldırırım. Bu attığım 3. Mesaj, tekrardan atmaya devam edeceğim.

26 Ekim 2024 17:26

Zlot sitesinde oynamaktansa paranızı yakın daha iyi. Tam 700 frespin çevirdim. 1 kere bile oyuna almadı. Müşteri hizmetleriyle tartıştıktan sonra hiç ama hiç para kazanamadım. Bariz müdahale var. Reklam falan aldıklarını bakmayın. Zlot sitesinde oynamayın. Stake'de oynayın. Holiganbette oynayın ama burda oynamayın. Tam 3 milyon kaybettim. Bir de üyeliğinizi asla silmiyorlar. Ne olursa olsun silmiyorlar. Sizi sürekli siteye çekiyorlar. O kadar hakaret etmeme rağmen para için benim üyeliğimi silmiyorlar.

01 Ekim 2024 00:31

Zlot Hesabımı Kapatmıyor. Sürekli Aynı Bahaneler Söylüyorlar. Zlot sitesine arkadaş tavsiyesi üzerine üye oldum. Ama kullanmak istemiyorum, 1 milyondan fazla para kaybettim. Üyeliğimi kapatın diyorum, bin bir türlü bahane ile kapatmıyorlar. Zlot sitesine mail attım. Onay sayfasından üyelik kapatma talebi verdim. Kapatıldığını söylediler, 2 ay sonra kontrol amaçlı gireyim dedim, hâlâ giriyor. Üyeliğimi kalıcı olarak kapatınız. Bu tür uygulamaların hiçbirini kullanmak istemiyorum.

30 Eylül 2024 11:53

Zlot sitesi halen hesabımı kapatmıyor ve Zlot sitesi 1000 TL yatırdığı bonusu katladığım için bakiyemi sildi. Benim Zlot'ta 3 milyondan fazla yatırımım var. Buna rağmen söylüyorum ki Zlot, Baywin, Bayspin'de oynamayın. Gidin sponsoru olan bir sitede oynayın. Zlot halen hesabımı kapatmıyor. Sürekli bahane uyduruyor.

1727686395864.img-0381.jpg
30 Eylül 2024 11:52

zlot-sitesinde-hesap-kapatma-ve-oyun-problemleri-1.jpg
07 Ekim 2024 11:45 (Şikayetten 7 gün sonra)

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
08 Eylül 2024 01:39

Tuğçe
06 Kasım 2024 22:40
Gölge sonuçtan hiç memnun değil

Zlot Bahis Sitesinde Sürekli Kayıp ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gölge
29 Eylül 2025 21:11
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Nisan 2025 19:03