Zile Devlet Hastanesi Hastanede Yanlış Müdahale

Zile Devlet Hastanesi Hastanede Yanlış Müdahale
16 Temmuz 2023 10:29

Zile devlet hastanesine 19 aylık bebeğimi asıl kıran alaz grip ve kusma şikayeti için götürdüm orada oynarken düştü ve **** isimli acil doktoru sağ ayağının kırık olduğunu söyleyen doktor alçıya aldırdı soğuk algınlığı için ayrıca bir müdahale yapılmadı. Zorla serum taktırdım. Ağrısı kesilmesi için ertesi gün ortopedi doktoru *** bey görecek dediler. Gittik tekrar film çekildi ve asıl kırık olan ayağın sol olduğunu söylediler. Sağdaki alçı kesildi sol ayak alçıya alındı böyle bir ihmal nasıl olur. Calpol ve dolven verip gönderdiler. Özellikle sordum başka hastaneye götürelim anlamıyorsanız dedim beni sevk etselerdi madem anlamıyorlar neden müdahale ediyorlar. Şaka gibi cidden 3 gündür benim çocuğum evde kusuyor ayağının ağrısından karnının ağrısından uyumuyor bu nasıl bir ihmaldir şikayetçiyim. İşini bilmeyen insanlara iş vermeyin sağlık çalışanlarına ilk kez bu kadar öfkeliyim bu bir bebek ve daha konuşup derdini anlatamıyor bana gelmiş alçı saran beyefendi utanmadan bir de diyor ki annesi olarak kırık ayağını senin anlaman gerekiyor. Ben doktor falan değilim. Sağ ayak kırık denildi nasıl anlayabilirim ki çocuğumu Tokat'a yatırmaya gidiyorum bunun sorumluları kimse şikayetçiyim hakkımı sonuna kadar arayacağım ve en kısa sürede o hastane raporlarını alacağım benim çocuğuma bir şey olduysa eğer gerekli işlemlerin yapılması için savaşacağım!

11 Haziran 2024 10:48

Kemalpaşa Devlet Hastanesi Acil Servisinin İlgisiz Doktoru

24 Eylül 2023 23:46

Beylikdüzü Devlet Hastanesi 18 Aylık Bebek

18 Haziran 2024 00:51
Beylikdüzü Devlet Hastanesi 18 Aylık Bebek

Hopa Devlet Hastanesi Acil Nöbetçi Doktor

10 Haziran 2024 00:56
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Devlet Hastanelerinde İlgisizlik Yüzünden Oğlumun Hastalığı Ağırlaştı

03 Kasım 16:55