Zeytinyağında Tohum Yağı Skandalı!

Zeytinyağında Tohum Yağı Skandalı!
20 Ekim 2024 21:5810.142

Zeytinbeyli markası adı altında sözde zeytinyağı üreten firma, Tarım Bakanlığı tarafından tohum yağı katıldığı tespit edilerek ifşa edildi. Fakat firma bir türlü bu durumu kabul etmeyip hâlâ üretim yapmakta. Trendyol üzerinden iletişim kurdum fakat gülücük göndererek bana 'Yağımızda yüzde kaç tohum yağı tespit edilmiş?' diye soruyor.

30 Ekim 2024 00:26 (Şikayetten 9 gün sonra)

Efendim ilk olarak söz konusu durumla ilgili "firmamızın yakından uzaktan bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu konudaki kamuoyu duyurularımızı ve sosyal medya reklamlarımızı görmemiş olmanız imkansızdır. Konuyla ilgili dava süreci devam etmektedir. İkinci olarak tarafınızdan bizimle Herhangi bir iletişim kurulmamıştır. Velinimetimiz kabul ettiğimiz fakat bizden bir ürün aldığınızı da tespit edemediğimiz size Trendyol üzerinden "gülücük" atmak ne demektir? Bu nasıl yapılmaktadır. Trendyol'dan gülücük atılması mümkün müdür? Hem de Trendyol üzerinden. Firmamızın WhatsApp iletişim hattı: bize ulaşıp ürünü gerçekten satın aldığınızı kanıtlayabilirseniz hak arettamiz tavrınıza rağmen çalışanı ile üretici çiftçisi ile yüzlerce insanın ekmek kapısı olmuş yıllarca aziz milletimize hizmet vermiş Zeytinbeyli olarak her şeye rağmen müşteri memnuniyeti adına taleplerinize cevap vermeye hazırız. Aksi takdirde 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında basın yayın yolu ile marka karalama suçu işlendiği sabit olup hakkınızda Cumhuriyet savcılığına hukuk birimimiz tarafından suç duyurusunda bulunulacaktır.

30 Ekim 2024 08:37

Yapılan analiz 2022 yılına ait tarım bakanlığının ifşa ettiği belge tarihi 2024

30 Ekim 2024 19:59

Ürününüzün üzerinde üretim firma SCS grup yazıyor tarım bakanlığı ifşa etmiş daha ne olsun bizim ürünümüz değil diye inkar ediyorsunuz sizin firma değilse neden Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde bu ürünün sizin adınızla satılmasına izin veriyorsunuz bu iki siteye girin zeytin beyli yazın en çok satan yorum alan bu firma karşımıza çıkıyor neden sattırıyorsunuz Çünkü firma sizin iade talep ediyorum faturamıda yayınlayacağım

30 Ekim 2024 22:09

Ürünü aldığıma dair belgeler

18 Kasım 2024 10:33

Arzu Hocam, Çorum'a sevgiler selamlar sizi bizzat değerli iş verenimiz aradı. Konu hakkında detaylıca bilgilendirdi. Teşekkür ettiniz. Yanlışlığı kabul ettiniz. Hala daha bu neyin davasıdır. Söyler misiniz? Siz tüketici seniz bizde firmayız bizim de haklarımız var. Ekte eliniz dekin yağı serisinin sorunsuz olduğunu sizin de çalıştığınız devlet kurumlarından alınmış evrakla "tereddüte mahal bırakmayacak şekilde karekod doğrulamalı olarak sunuyoruz." Bu saatten sonra anlaşmalı hukuk büromuzla, arabulucularla meseleyi çözersiniz. Tüm samimiyetimizle eksiksiz bilgilendirme yapmak istediğimiz halde, tazmin içerikli yasal süreç başlatmaktan başka çare bırakmadınız. Saygılar. Evrakı inceleyin.

25 Kasım 2024 20:03

Bu arada güzel olan tek şey en azından cevap veriyor olmanız tekrar söylüyorum yağınızı iade etmek istiyorum

29 Ekim 2025 15:32

Zeytinbeyli zeytinyağlarını yıllardır kullanıyorum. Hiçbir şikayetim yok. Piyasadaki uygun fiyatlı olduğu için şüpheyle bakılıyor sanırım. Firma halka kaliteliyi ucuza yedirmek istiyor. Satin almaya devam edeceğim. ****** ****** *******

Zeytinbeyli Zeytinyağı Sahte Zeytinyağı Satan Firma

10 Ocak 2024 12:0818.260

Trendyol firmasına güvenerek, Zeytinbeyli firmasından zeytinyağı aldım. Birkaç kez kullandıktan sonra bir tuhaflık olduğ...

Zeytinbeyli Zeytinyağı Sahte Zeytinyağı Satan Firma
1 Destek11 Yorum