Zendora Mobilya Samsun Zendora Mobilyadan Alınan Ürünler

07 Nisan 2024 17:09

Mart 2023 yılında evimin mobilyalarını tamamını Zendora Samsun şubesinden aldım. Haziran ayında teslim aldım ve Temmuz ayında yatak odası ile ilgili sorunumu bildirdim. Farklı farklı üç temsilci ile görüştüm, daha sonra ise sahibinin oğluyla görüştüm. Kendisi ilgileneceğini söyledi. 'Sürekli sevkiyatımız olduğunda ilgileneceğiz, yapacağız, halledeceğiz' denildi; fakat hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Üç ay boyunca yatağımda yatamadım, kıyısına köşesine bir şeyler sıkıştırarak o şekilde kullanıyoruz. Artık orta sehpam da sallanıyor ve yeni mobilyalarımdan hiçbir zevk alamıyorum. Aralıksız aradım, ilettim, söyledim; ancak kesinlikle hiç kimse yardımcı olmadı. Sekiz ay oldu ve ben sorunlarla hala devam ediyorum. Resimlerini ilettim, videolarını ilettim; ancak cevap alamadım. Yatak odası takımı için sadece 60.000 TL ödedim. Yatak odasında doğru düzgün yatamıyoruz. O kadar pişmanım ki, gerçekten il dışındayız ve kendi esnafımızı değil de orayı tercih ettiğimiz için çok üzgünüm. Ürünleri satana kadar güler yüzlü, ilgili ve alakalılar; ama ürünleri teslim ettikten sonra hiçbir şekilde ürünlerine sahip çıkmıyorlar.

Hatice
Hatice

Merhaba ne yaptınız sorunlarınız çözüldü mu Tüketici Mahkemesi'ne başvurdunuz mu

20 Nisan 2024 15:26
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Zendora Mobilya Teslimat Ve Montaj Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

12 Ağustos 2025 13:31