Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Yüzde Yüz Food & Drink & Grill Pier Garsonlarının Saygısız Ve İlgisiz Davranışları

12 Eylül 2024 23:44

12 Eylül 2024'te Konak Pier'e arkadaşımla birlikte gittik. Kahvaltı öncesi iki kahve içtim ardından kahvaltı yaptık (iki kişilik serpme kahvaltı 1200 TL bu arada) patates de söyledik "duymadık" dediler tamam dedik sorun etmedik e haliyle geç getirdiler. Kahvaltı sonrası tekrar birer kahve söyledik, oturduk sohbet ettik. Ardından birer kadeh blush söyledik. Uzun oturduk, otururken de yedik içtik demeye çalıştığım bu. Bu esnada da zaten sık sık önümüze menü getirildi bir şeyler söyleyelim diye rahatsız edici şekilde davranışlar oldu. Sipariş vereceğimizde de bekletildik, yüzümüze bakılmadı. En son hesabı ödemeye ve tuvalete içeri geçerken de arkamızdan " nereye gidiyor bunlar " diye oldukça çirkin bir cümle kuruldu. Üstünde durmayalım dedik. Ben tuvalete gittiğim esnada arkadaşımı hesap ödemeden kaçıyormuşuz gibi bir tavırla rahatsız etmişler yetmemiş benim de arkamdan gelmiş bir garson. Arkadaşım masa numaramızı sorduğunda (beni beklerken içeri serin diye başka masaya geçmiş) "2 ama 40 oldu" demişler o da "öderken hangisini söyleyeyim bu masada bir şey yiyip içmedik" dediğinde 40 diyorum anlamıyor musunuz demişler son derece kaba bir biçimde. Aynı tavır ve davranışı Alman ya da Rus müşterilere göstermiyorlar bunu da eklemek isterim. Onların ki para bizim ödediğimiz - asla hakkı olmayan günden güne kalitesi düşen bir yere -sırf deniz kenarı diye ödediğimiz ücret pul öyle mi? Bir de insana para vermeden kaçacakmış gibi nereye gidiyor bunlar ne demek. Bu restoran Pier'in en dibinde biz ödeme yapmadan nereye gidebiliriz? Ödemeyi yapmadan gitmek için içeri mi gireriz? Hadi diyelim çok endişelendiler Alman veya Rus olmadığımız, kendi ülkemizde bu ülkenin vatandaşı olduğumuz için, bu durumda insan gibi kibar bir şekilde soramazlar mıydı? İnsanların kendi ülkelerinde yabancı vatandaşlara bile uygulamayan bu çirkin hareketleri görmesi çok acı. (Onlara uygulansın demek değil bu. Bize neden uygulanıyor demek.) Böyle çirkin bir tavrı bu ana kadar hiçbir yerde yaşamadım. Bir daha da böyle bir yere gitmeye gerek görmüyorum. Her dakika ne yiyeceksiniz, hadi bir şey yiyin, hesabı ödemeden mi gideceksiniz baskısı kurulan bir yerde deniz kenarı bile olsa keyif almanın imkanı yok.

20 Haziran 2024 17:41

Ankara Bahçelievler Liva'da Kötü Hizmet Deneyimi