Youtube Premium'da Video İndirme Sorunu

Fatih
10 Ekim 2024 17:15

Youtube.com Premium kullanıyorum ancak video indirme işlemi gerçekleşmiyor. Hiçbir şekilde. Kablosuz ağ bekleniyor. Uyarısı alıyorum sürekli ancak kablosuz ağa zaten bağlıyım. Diğer özellikleri kullanıyorum fakat ben indirme özelliği için bu uygulamaya ödeme yapıyorum ve ondan da faydalanamıyorum. Bu soruna çözüm gelmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Mahmut
Mahmut

Aile paketindeyiz, Youtube.com müzikten daha sonra internet bağlantısı olmadan müzik dinlemek amacıyla, seçtiğim müzikleri indir dedim ancak 3 gün oldu hala kablosuz ağ bekleniyor diyor. Diğer aile üyelerinde de aynı sorun var. Wi-Fi'nin yanında 6yazısı yazıyor sürekli. Telefonlar 12 Pro, 12 Pro+ ve LG q60 ne yapacağız bilemedim.

Wi-Fi ayarlarınızdan tarifeli ağ seçeneğini otomatik yerine Sınırsız olarak değiştirin. Otomatikte kalınca mobil veri ile bağlı gibi düşünüp indirme yapmıyor Wi-Fi olmasına rağmen.

Bekir
Bekir

Teşekkürler.

Beyza
Beyza

Hocam bir çözüm bulabildiniz mi

Ali
Ali

Hocam bende bugün aynı sorunu yaşamaya başladım. Şöyle bir şey fark ettim Wi-Fi 5 teknolojisi kullanılan Wi-Fi ağına bağlı iken indirme yapmıyor. Wi-Fi 4 teknolojisi kullanan Wi-Fi ağına bağlı iken indirme yapıyor. Sebebini araştırıyorum umarım bulurum. Telefonum Redmi Note 13 Pro

Youtube Premium'da Video İndirme Sorunu

Gözde