Ergün sonucu yetersiz buldu

Ergün
19 Aralık 2023 15:28

Elif sinem TV youtube.com kanalından şikayetçiyim. youtube'de diğer uygulamalardaki gibi engelleme olmadığından çocuğum birinden telefonu kapıp orayı açıyor sesli arama ile ve gerçekten çok korkunç olan içeriklere gülme garantili yazmışlar daha neler neler var yok wednesday ın eli yok elif sinemin uzaylıları kızım 4 yaşında ve yeter artık sağlık sorunlarım var her saniye yakalayamıyorum kreşe gidiyor kreşte tüm çocuklar bu tip kanallara bağımlı ve komik adı altında korkunç elif sinem annesi adı altında çok yanlış cümleler kuran çocukları hep yanlış geri beslemeler veren birinden bahsediyoruz. Yeter!

profile profile profile

Kesinlikle bu elif sinem adı li Youtube.com de yayımlanan çocuklara korku agresif hareketler yaptıran bu saçma sapan videoları lütfen kaldırın @aile sosyal bakanlığı lütfen ilgilenin

Eylul
Eylul

You tube Kids yükleyin you tube uygulamasını kaldırın başka yolu yok. Kids te de bu gibi zararlı içerikleri ve kanalları engelleyebilirsiniz.

Esra
Esra

Aile Bakanlığı çocuk gelişimi uzmanlarının bu içeriklere göz atması gerekmiyor mu lütfen ilgilenin artık

Aylin
Aylin

Merhaba kardeşim aynı durumdan bende muzdaribim maalesef 3 yaşında oğlum Elif sineme illetine takıldı ne yapsam olmuyor engellenmiyor kaldırılmıyor Fatih selime bahane bulurken daha beterine rast geldik maalesef ve yetkililerin bunların üzerinde bir yaptırımı yok acil çözüm bulmaları gerekiyor oğlumun tavırları oyunları inanılmaz değişti

Çocuklar İçin Uygun Olmayan Video İçeriklerine İlişkin Şikayet

Defne