Emin sonuçtan hiç memnun değil

Yero Yurtdışı Eğitim Yalanlar Ve İade Sorunlarıyla Yanıltmaca

09 Aralık 2024 12:08

Bu insanlar tam bir yalancı ve hayal kırıklığından ibaretler. İnsanlara hayal satmaktan ve mağdur etmekten başka yaptıkları bir şey yok. Parayı alana kadar her gün ararlar sonrasında ulaşmak için 100 defa aramamız gerekiyor.

Avustralya dil okulu için bu firma ile anlaştım. A*** ç***** diye bir temsilci bana yönlendirdiler. Kendisi yalan konusunda bir uzman. Bana şöyle alırız böyle yaparız diye bir sürü yalanlar sıraladı sonuç red yedim ki daha öncesinde Avustralya onayım vardı. Şimdi gelelim daha da sıkıntılı kısma...

Red yedikten sonra bu arkadaş bana bir en geç paranızın iadesi 1 ay içinde yapılmış olur demesine rağmen belki 100 den fazla kere aramama rağmen 50 gün sonra paramın belli bir kısmını iade ettiler. Okulu bahane göstererek halen daha kalan paramı göndermediler. Müdürlerinin gözde diye birisinin olduğundan bahsettiler. Kendisine en az 20 sefer ulaşmak için aradım size geri dönüş yapacak denip geri dönüş bile yapılmadı.

Bu saydığım mağduriyetler sadece yarısı. Kalan iademin hemen yapılmasını istiyorum. Aylardır mağdur ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir okulu suçlayıp duruyorsunuz.

Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Ye-Ro Dil Okulları İle Yaşadığım Vize Ve Para İadesi Sorunları

Görkem
30 Haziran 14:35
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Yurtdışı Eğitim Depozito İadesi Reddi (Hizmet Vermediği Halde)

Beyza
27 Kasım 2023 15:31
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Elmiedu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Yurt Dışı Dil Eğitimi Konusunda Hayal Kırıklığı

Ramazan
26 Eylül 2023 22:53
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Globedu Okulun Ödemesini Yaptığım Gün İtibari İle Tüm İletişimi Kesip Yanıt Vermediler

Derya
09 Şubat 17:02
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

Yero Yurtdışı Eğitim Yero Yurt Dışı Eğitim Sözleşme Olmadan Para Alımı Ve İade Etmeme

Göksu
22 Kasım 2023 18:36