Yunus sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 13:49

Yedibahis isimli sitede bir kez ödeme yaptıkları için hakkımı nasıl kaybettiklerini anlatacağım. Burada şikayetimi yazmadan 32 saat önce 2900 TL çekim yaptım. Bu siteler, siz de bilirsiniz, kontrol de edebilirsiniz. Son 24 saati baz alırlar. Ben çekim yaptıktan sonra yatırımlar yaptım ve kaybettim. 1790 TL zararım olmasına rağmen sadece 54 TL bonus tanımlaması yaptılar. Aşağıdaki görsellerde göreceğiniz gibi param kaybedildi. Bilginiz olsun, teşekkürler.

15 Aralık 2024 02:41

Arkadaşlar geçen gün bahsettiğim yedinbahis hırsızlığından sonra aklımdan çıktı tekrar yatırım yaptım matematik bilmediklerini ve hırsız olduklarını söylediğimden dolayı kaybettiğim bakiyenin kayıp bonusu son 24 saat içinde kar da olduğumu söyleyerek tekrar çaldılar sizlerde görün tamamen net olun diye buraya atıyorum

Ek
1734219674085.img-2192.jpg
14 Aralık 2024 01:56

Arkadaşlar size paranızın yatırmamanız gereken ve çarpım tablosu bilen birinin olmadığı bir siteden bahsedeceğim yılbaşı bonusu diye bir Bonus verdiler 200 spin 2 TL değerden 3 katı çevrim ve 5 katına kadar kazanç şartı olan çevrimi tamamladım ve 2000 TL çekim talebi verdim 1000 TL yi hırsızlık yapıp çaldılar 4 işlem bilen herkes 200x2 inin 400 TL yaptığını bilir yedibahis hariç tabi sırf bu sebeple tartışma yaşadık diye aynı gün kasıtlı bir şekilde kayıp bonusumuda vermediler sizde paranızı çaldırmayın

Leventözkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Leventözkan
11 Temmuz 2025 00:08
"Şikayet var sesimizi duyurduğu için iyi var. Teşekkürler..."
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Yedibahis İlk Yatırım Bonusum Aynı IP Gerekçesiyle Haksızca Reddedildi

27 Eylül 2025 19:16
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Yedibahis'te Kısa Sürede Tüm Yatırımlarımı Kaybettim, Çözüm Sunulmuyor

10 Ekim 2025 11:06
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Yedibahis'te Bilgilendirme Yapılmadan Bonusun Kaldırılması ve Mağduriyet

18 Ağustos 2025 05:03