Metin sonuçtan hiç memnun değil

Xm.com Daha Baştan 100 Dolarımı Yediler

06 Mart 2024 09:50

Sadece otomatik bir e-posta ile 100 dolarımın alıkonulduğunu öğrendim. Bu siteye üye oldum ve 30 dolar bonus aldım. Bakiyemi 140 dolara çıkarıp 100 dolarını çekmek istedim. Ancak 'aynı IP adresinden birden fazla hesap açıldığı için ödemenizi yapmıyoruz' şeklinde otomatik bir e-posta aldım. Bu bilgisayarı kullanarak başka bir hesap açma ihtimali kesinlikle yoktur. Eğer böyle bir durum olsaydı, bunu e-postada belirtirlerdi. Ayrıca e-postanın sonuna 'kararımız kesindir ve her iki taraf için de bağlayıcıdır' ifadesini eklemişler. Yasadışı bahis sitelerinin yaptığı gibi, onlar da insanların parasını haksız yere alıyorlar. Sahip oldukları tüm lisansları veren firmalara bu durumu bildireceğim. SPK lisansı dışında bir lisansın gerçekten anlamı olup olmadığını ilerleyen dönemlerde bu şikayetin altına yorum olarak ekleyeceğim.

06 Mart 2024 16:15

Siteden canlı yardıma bağlandım biz bilgileri göremiyoruz size gelen maili cevaplayarak sorun dediler. Hangi hesapla çakışma olmuş. Siz yalan söylüyorsunuz böyle bir şey mümkün değil diye ayrıntılı bir şekilde sorduğumda ise bana cevap mailde var diye saçma sapan bir cevapla cevapladılar. Mailin neresinde yazıyor hiç böyle bir şey yok diye yazdım. Cevap bile vermediler. Canlı yardım bana 2 tane daha mail adresi verdi oralarada mail attım. Tabii ki o maillere de cevap yok. Açıkça yıldırma taktiğine başladılar. Taktik belli hiçbir soruya cevap verme karşısına muhatap çıkarma, en sonunda yılıp bırakacak nasılsa

06 Mart 2024 19:46

Hangi hesapla çakışmış ip diye sorduğum ve defalarca farklı adreslerine attığım maile karşı işte aldığım tek cevap ​ Siz ​ Değerli Müşterimiz, Şirketin Şart ve Koşullarını kayıt aşamasında okuyup kabul ettiğinizi hatırlatmak isteriz. Yasal belgeler sitede mevcut. Lisanslı ve düzenlenmiş bir Forex şirketin tüm faaliyetleri gerekli kurumlar tarafından izlenmektedir. İyi günler,

06 Mart 2024 20:04

İşte bu da gelen ikinci mail XM'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinize istinaden sizi bilgilendirmek isterim ki; aldığınız 'Önemli Duyuru' başlıklı e-postayı inceleyiniz. Lütfen bu konudaki kararımızın nihai ve ilgili tüm taraflar için bağlayıcı olduğuna, ve aldığınız e-posta dışında bu konuda herhangi bir yazışma yapılmayacağına dikkat ediniz. Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarla,

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sint Market Yatırım Mağduru!

18 Nisan 2024 17:27
Vefik sonuçtan hiç memnun değil

Vefik
17 Haziran 2025 23:17

28 Kasım 2023 11:11
Sirus Capital Ters İşlem Açtırıp Parayı Hiç Ediyorlar
Maruf sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 17:37
Plus Markets Oyunu, Bal Gösterip Zehir Sunuyorlar
Plus Markets Oyunu, Bal Gösterip Zehir Sunuyorlar
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 14:55
White Finance Trader White İt Trader'dan Paranızı Çekemiyorsunuz