Tunay sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Cihazımı Tamir Ettirmek İçin Ouno Servise Yolladım İyice Bozuldu Geldi

Tunay
27 Aralık 2023 00:09

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 In 1 garantili cihazımın arızalı olduğunu fark ettiğim için onarılmak üzere servise gönderdim. Hem şarj istasyonunu bulamıyor hem de aşırı derecede geri geri hareket ediyor. Garantili cihazın darbe kaynaklı hasar gördüğü ve sensörlerin garantinin dışında kaldığı, bu yüzden sensörlerin ücretli olarak değiştirileceği tarafıma bildirildi. Onarımın ücretli olacağına dair mesaj geldiğinde, servisi defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Dora Mobile'ı aradığımda ise 'Size ücret onayı için dönüş yapılacak' denildi. Ancak cihaz, onarılmadan ve daha da bozuk bir şekilde geri gönderiliyor. Şarj istasyonuna gitmediğini belirttiğimde, 'Hiç şarj olmuyor' demedim. El ile koyduğumda şarj oluyor. Servisten geldiğinde ise 'Elle şarj istasyonuna koyuyorum, şarj oluyor' şeklinde yanlış bir yanıt veriliyor. Ayrıca cihaz, İngilizce olarak 1 veya 2 cm geri gidip şarj olmuyor. Darbe kaynaklı hasar konusuna gelince; cihaz zaten tasarım gereği çarptığı yerlerden yön değiştiriyor, bu yüzden darbe almış olması kullanıcı kaynaklı olamaz. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Aysima
18 Şubat 2024 19:35

Kadir
22 Aralık 2023 17:39
xiaomi-supurge-aldim-pisman-oldum-1.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 23:34
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
16 Aralık 2023 15:34
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde
11 Ocak 2024 11:59