Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
23 Ocak 2024 15:30

Merhaba, ben 4000 TL yatırım yapıp iki farklı kupon alıp, ardından 7 bin tl bakiye kazandım. Benim param sitede 1 haftadır rehin tutuluyor. 7050 TL paramı 1 haftadır bekliyorum. Çekim verdiğim de talebim iptal edilip, belge talebi istendi. Kimlik ön arka resmi ve ikamet adresim. Resimlerde de göreceğiniz üzere. Sonrasın da ben bunları anlık göndermeme rağmen bana 72 saat süre verildi bu süre zarfında işleminiz sonuçlanacak diye. Ben de o süreye kadar bekledim belgeleri gönderip. Hiç iletişime de geçmedim. Sonrasın da 4. Gün sonunda da benimle iletişime geçilmeyince. Artık bağlanıp işlemimi sordum. Tek söyledikleri finans birimi size dönüş sağlayacak. Bugün tam 1 hafta oldu yeniden bağlandım ve hala aynı cevap. 7 bin tl para için yapılan muamele hiç hoş değil. Çekim engeli de koyulmuş. Çekim de yapamıyorum. Ben artık sıkıldım ve bu yüzden paylaşıyorum. Yeni üye olacak arkadaşlar bu olanları göz önünde bulunarak üye olurlar ise daha sağlıklı olur. İşlemim olumlu sonuçlanır ise tekrar güncelleme yapıp teşekkür ederim ama hiç umudum yok. Koskoca 1 hafta oldu ve kimse benim ile ilgilenmiyor. Mağdur edildim.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Kazancım Bloke Edildi, Çekim Taleplerim Reddedildi

28 Haziran 2025 15:43
Kazancım Bloke Edildi, Çekim Taleplerim Reddedildi
kazancim-bloke-edildi-cekim-taleplerim-reddedildi-8.jpg
kazancim-bloke-edildi-cekim-taleplerim-reddedildi-6.jpg
kazancim-bloke-edildi-cekim-taleplerim-reddedildi-5.jpg
kazancim-bloke-edildi-cekim-taleplerim-reddedildi-4.jpg
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 22:46

Alperen
07 Şubat 2025 20:03
Timur sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 09:49
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
16 Mayıs 2024 14:43