Aras sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC40 Elektrikli İmalat Hatası!

09 Ağustos 2024 01:09

Volvo xc 40 elektrikli araçlara dikkat! Volvo xc 40 elektrikli araçlarda ön amortisör takozlarında imalat hatası var. Bunu bilmelerine rağmen araçları ithal edilip müşteriye bilgi verilmeden imalat hatalı araçları satan Volvo Türkiye ve volcar firmasını kınıyorum. Parça değişimi yapıldı (yine imalat hatalı parça ile çünkü Volvo revizyonlu parçayı yıl sonuna doğru üretmiş olmayı hedefliyormuş) ve sorun çözülmedi. Yaklaşık 1 ay parça temini ve değişimini bekledik. Sorun çözülmediği için araç değişimi ya da iadesi talep ettik. Durumu incelemek için aracı tekrar servise çağırdılar. Xc 40 almak isteyenler aracımı test edebilirler.

Yorumlar (5)

Zeyd
Zeyd

Merhabalar Aras Bey. Sizinle aynı problemi yaşıyorum ben de. Nasıl bir yol izlediniz, sorununuz çözüldü mü?

Aras

Bizim sorunumuz çözülmedi, aynen devam ediyor. Volvo Türkiye ve Servis bunun aracın kendine has sesi olduğunu söyleyerek bizi problem olmadığına ikna etmeye çalışıyor.

Emre
Emre

Aras bey merhaba, geçen hafta test sürüşü gerçekleştirdim. Antalya'da oturuyorum. Sürüş sırasında hiçbir sorun olmadı. Sizin yorumunuzdan sonra alım işlemini durdurdum. Kaç modeldi aracınız?

Burak
Burak

Sorun şu, süspansiyonlar çok sesli çalışıyor, tak tak vurma sesi geliyor. Ayrıca ön yürür aksamda sürekli bir gıcırdama var, insanlar dönüp bakıyor geçerken o derece bir ses (bunlar 5.000 km sonrası başlayan sesler benim aracımda). En kötüsü servis normal olduğunu, sıfır araçlardan birini kullanabileceğinizi onlarda da aynı olduğunu iddia ediyor. Ben zaten aracımı sıfır almışım, uzun süredir kullanıyorum, başta olmayan sesler bunlar ama sizin sözünüze İtimat yok. Ben Volvo marka araç önermiyorum.

Serkan
Serkan

Hocam tam olarak ne şikayetiniz var. Aracı sürerken ses mi geliyor ya da başka bir durum mu. Bende bu aracı alma arifesindeyim ama ikilemde kaldım şu an

Nevzat sonuçtan memnun değil

Volvo'dan Elektrikli Araç Alacaklar Mutlaka Okuyun

Nevzat
19 Ocak 2024 12:26
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC40 Far Arızası

Şafak