Esma sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Randevu Değiştirme Sorununu Çözmüyor

03 Haziran 2024 11:03

Eşim ve ben ailelerimiz için vize randevusu aldık ancak sağlık sebebiyle her iki randevuyu da ertelememiz gerekiyor. Tarih değişikliği yapmak istediğimde, iki kez değişiklik hakkım olduğunu, ancak bunun internet sitesi üzerinden yapılabileceğini söylediler. Değişikliği yapmak için 'Randevuyu Yeniden Planla' kısmına tıkladığımda 'dashboard. Messages. Errormessages. Message3' şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum. VFS Global'e e-posta ile ulaştığımda tarayıcı geçmişimi ve çerezleri temizlemem gerektiği söylendi. Günlerdir bunu denememe rağmen hiçbir sonuç alamıyorum. Defalarca VFS ile iletişime geçtim ama sürekli aynı şeyi yazıp gönderiyorlar. Randevu tarih değişikliği için sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

27 Haziran 2024 12:23

Vfsden Belçika için aileme randevu aldım. Ancak bir kere geziyi ertelememiz gerektiği için randevuyu erteledim. 2 kere değiştirme hakkımız olduğunu biliyordum çünkü. Şimdi değiştirmek istediğimde sürekli error alıyorum. VFS ye yazdım defalarca sürekli aynı cevabı veriyorlar, yapıyoruz ama sonuçsuz. Buradan yazdım, son 2 gün kala deneyin dendi. Randevu yarın, 2 gündür uğraşıyorum sonuçsuz. Sürekli sistemsel hata değil deniyor ama hiçbir cihazdan da yapamıyorum. Bir randevu için 2 ay uğraştırılmak gerçekten çok üzücü ve yorucu... Hizmet bedeli almayı bilen VFS maalesef ki bu tarz şeylerde asla yardımcı olmuyorlar. Bu süreci kesinlikle yasal mercilere taşıyacağım.

03 Haziran 2024 13:01 (Şikayetten 1 saat sonra)
Esma
Esma
27 Haziran 2024 12:24

Maalesef yardımcı olmuyorsunuz. Son iki gün kala deneyin olacak demiştiniz o da olmadı. Umarım para iadesi yaparsınız.

VFS Global'den Randevu Değişikliği Yapılamıyor

Berkhan