26 Aralık 2023 20:43

P**** Ş**... 7 Aralık'ta 10 yıldır baktığım kedim Minnoş hastalandı. Üsküdar Dostlar Kliniği'nde bel travma ve enfeksiyon tedavisi görürken komşum maddi yönünü üstlenerek sizi aradı. Beni ve Doğancılar'daki kliniğinize bıraktım. Maddi yönü ve tanıdığınız biri olduğundan onun adına kayıt yapılmış, ismini de Mırmır olarak yazmışlar. 1 hafta sonra kedimin Covid olduğunu öğrendik. Gittik, konuştuk, gerekeni yapacaklarını söylediler. Covid için gerekli bir ilaç varmış, komşum onu bulmuş, pazartesi akşamı ilk doz yapılmış. Akabinde kedim hastalanmış, ağır hasta kediye ikinci doz yapılmış ve koma durumuna girmiş. Benim adıma kayıtlı olmadığından tüm bilgiler komşuma verildiği için ben tam bilgi edinme ve takipten uzak kaldım. 20 Aralık'ta duydum. Gittim, kedim ağır yoğun bakımda, dışarıda serumun bitmesini bekledim, içeri girdim, durumun daha kötü olduğunu gördüm. Kedimi başka yere götüreceğimi söyledim ancak bana vermediler. Arbede çıktı ve ben kucağıma aldım, taşıma çantasını istedim. Israrıma rağmen ismini bilmediğim bayan vermedi. Öylece çıkmak zorunda kaldım. Montuma sararak eski kliniğine getirdim, son saatlerini yaşıyor, iç organları bitmiş, mucize beklenmiyor denildi. Ve 4 saat içinde kedim öldü. Size sağlam ve başka tedavi için getirdiğim kedi, Covid nasıl oldu ve ilk doz iyi gelmediği görülmesine rağmen ikincisi neden ağırlaşan kediye yapıldı? Kedimin vefatında sizin sorumluluğunuz büyük. O hayvanı çantasız çıkarmama hakkını kim verdi size? Kayıtta ismim olmaması, varlığımı yok saymanız çok üzücü. Benim psikolojim, sağlığım bozuldu, darmadağın oldum. Neler yaptınız? Sokak kedisi sahipsiz diye denek mi yaptınız benim kedimi?

29 Aralık 2023 17:13 (Şikayetten 2 gün sonra)
Yeşim
Yeşim
30 Aralık 2023 01:43
Vetmedica Kedime Ne Yaptınız...?

Keşke o kameranızı gerçekten izleyip te cevap yazsaydınız   7 Aralık ta belediyenin kliniğine götürürken ki ben tedaviden memnundum komşumun ısrarıyla özel tedavi görmesine ikna olup size getirme gafletine düştüm o kameranızı açarsanız hakkınızda yazdıklarımın doğruluğunu göreceksiniz Bu doğancılar Caddesi kameralarında da bulunur Kedime Covid korana fip adı her neyse sizin orada bulaştı Belediye de öyle bir tanı asla söz konusu olmadı 2. Hafta öğrendik bunu ve ben komşumdan almasını evde bakacağımı söyledim siz birkaç ay daha kalması gerektiğini söylemiş siniz Evet kedim benimdi ancak adıma kayıt yapılmadığı için bilgi ve takibinden uzak bırakılıyor dum Sokağıma gelip kime sorsanız minnoş isimli kedinin 10 yildir anneliğini yapan kişiyim Gene kameranıza baksanız hekiminize ki ben orada ziyaretlerim de de uzman bir hekim görmedim asistan olduğunu düşündüğüm bayan di o gün komşuma da orada hekiminize de durumu öğrendiğimde alacağımı söyledim kimse dikkate almadı Hekimin cevabi hayvanlar zor can veriyor burda kolay verir oldu Can versin diye bırakmadım size o kadar duyarlı ise götürdüğümü gördüğü halde yatağı içinde olan taşıma çantasını vermeyip o halde çıkarmama bırakın hekimliği insan olan yapmazdı benim çantam di onunla getirip o kişiye bırakmıştım Sizin önceliğiniz hayvanin o anki gereksinimi olmamak zorundaydı montuma koydum başka kliniğe götüreceğimi belirttiğim halde tepkisiz yatan hayvani vermeyince aldım sabrimi zorladı evet ama kedi kucağımda zarar görmesin diye basıp çıktım Kamerada bunu da izleyin komşum tedavi ve önerileriniz de izin vermiş olabilir Siz size getiren kisi parasını karşılıyor diye sokak hayvanlarını öldürün dese öldürecek misin Sizin hekim olarak hiç kanaatiniz yok mu Hasta hayvana 1 doz verdiniz komaya girdi 2. Dozu siz vermeyecektiniz bu sizin uzmanlığınız di komşumun değil o gün ziyarete gelmek için harekete geçmesem kedim ne halde olduğunu öğrenemeyecektim Bu bilmiyorsanız yapmayın başka hayvanları da öldürmeyin Siz nasıl olsa bu kisinin yasal ismi kayıtlarda yok diye bu kadar rahatlık yanılgısında düşmeyin.! Avukat iniza da söyleyin acele etsin ben buradayım Pelin ş**.

Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim

17 Ağustos 2024 22:18
Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim
Natavan sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 13:29
Akademi Hayvan Hastanesi (Samsun) Yapılan İşlemlerde Mağduriyet
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Kliniğinde İhmaller Sonucu Kaybedilen Can

07 Mart 2025 01:57