Tunç sonuçtan hiç memnun değil

DAP Vazo Kule Isınma Sorunu

19 Kasım 2023 10:32

Üşüyoruz sevgili Dap Yapı İnşaat Yönetimi üşüyoruz. Hem de aylık dünya para kira ve aidat verdiğimiz, Hitit mimarisinden esinlendiğiniz Vazo Kule'de.
Yönetim Hititlerden kalma evet, tek gerçek bu maalesef.
Vazo Kule a Blokta daire sakiniyim.

Bugün Kasım ayının ortasını da geçtik, hava buz gibi içeride konçla, montla oturuyoruz. Bugün İstanbul 'a yılın ilk KAR'ı düştü ve hava 5 derece.

Soğuktan yataktan kalkamıyoruz.
15 gündür İstanbul'da soğuk var. 2024 e gireceğiz biz rezidansta üşüyoruz! Yönetime de yazıyla, sözle bildirdik, 1 aydır bu sorun var ve üşüyoruz!

3 kere klimacı çağırdık, klimacı sorununuz yok, klimaya elektrik gelmiyor dedi. "Siz bu rezidansta nasıl ısınıyorsunuz, parasını almıyorlar mı diye sordu" cevap veremedik.

Meğerse sorun Yönetim kaynaklıymış, rezidansta yaşıyoruz ya hani konduramadık.

Normalde Online çalışıyoruz soğuk yüzünden pazartesi şirkete gideceğiz şaka gibi artık.

Aidat zamanı gelince "ödeme yapmanızı önemle rica ederiz" deniliyor, zamanından önce ödeme yapıyoruz.

Yönetime de bildirdik, henüz çalışma devam ediliyor deniyor. Aşağı teknik ofise indik arkadaşların hiçbirini herhangi bir çalışmada göremedik.

21. YY da, İstanbul gibi bir metropolde, koskoca rezidansta ısınma sorunu yaşıyoruz.
Sorun ise yönetimin klimalara sıcak konuma getirmemesi.

Seçkin olarak lanse edilen bu rezidansta elektrikli soba ile mi ısınalım? Elektrikli soba almayı da akıl edemedik. Rezidansta yaşıyoruz ya hani akla, hayale sığması biraz güç oluyor.
Gelen misafir arkadaşlarımız için bile dalga konusu olduk.

Kat maliklerinin kombisini yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bile varken, biz ikamet ettiğimiz rezidansta üşüyoruz.

Bir hukuk müşaviri olarak konu bu hafta içerisinde çözülmezse yargıya taşıyacağız.
Şikayetimi @dapyapi.com.tr ye mail de attık ipleyen olmadı.
Herkes buradan görsün okusun.

Gerekli tüm yasal haklarımızı da kullanacağız.

Beren sonuçtan hiç memnun değil

Vazo Kule DAP Vazo Kulede Yaşanılamaz

26 Mayıs 2024 01:49
Ahmet sonucu yetersiz buldu

Deniz İstanbul Marina'da Gürültü Ve Yetersiz Yönetim Hayal Kırıklığı!

04 Ekim 2025 14:22

Fırat Life Style Evin Soğuk Teslimat Çilesi

05 Aralık 2023 20:25
Ac Müşavirlik sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Şehir Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet: Lüks Diye Satılan Çilehane!

Ac Müşavirlik
25 Haziran 2025 21:34