Varan Güvenlik Kursu Varan Güvenlik Esenler Şubesi İademi Yapmıyor

13 Aralık 2023 03:07

Varan Güvenlik Esenler Şubesi kayıt esnasında gerekli bilgilendirmeleri yeterince yapmayıp mağdur ediyor. Kayıt esnasında evrakların aciliyeti olmadığı söyleniyor. Sağlık raporunda güvenlik için engel bir durum olduğunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. Ücretin iadesini yapmıyor. Kurs ücretin tamamını alabilmek için eksik bilgilendirme yapıyor. Sonra da size bir sağlık sorununuz var mı diye soramayız ki diyorlar. Pardon da soramıyorsan sağlık raporunu önce yaptırın dersin. A ama onu da diyemezlermiş: sen beni doğru ve eksiksiz bilgilendirmek zorundasın? Haksız kazanç sağlanıyor ve sınava giremeyecek olmama rağmen ama sınava girebilirsiniz deniliyor. İnsanın aklıyla alay ediyorlar. Sınavdan başarılı da olsam zaten o sertifikayı alamıyorum.? Sınav ücreti EGM sitesinde 300TL iken kurs 600 TL alıyor parayı almaya gelirken fazla fazla almayı biliyorlar ama gerekli bilgilendirmeyi yapmıyorlar. Sözde Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sebebiyle sağlık raporu istenmiyormuş. Bunun altına sığınan bir firma. Ben depremzede miyim? İstanbul'da yaşıyorum. Ve böyle dilekçe imzalamadığımı söylememe rağmen e ama var Deniz hanım deniliyor. Kağıt arası imza attırıldı. Sözleşmenin her sayfası elimde var ama o neden yok? Çünkü konuyla ilgili bilgilendirilmedim bile. Gerekli tüm şikayetleri tüm mercilere yapmaya devam edeceğim. Paranızı buraya yedirtmeyin. Silahlı/silahsız olarak fiyatlar değişiyor fakat Silahsız olmasına rağmen benden fazla ödeyen arkadaşlarım olmuş. Yazık insanlar parayı kolay kazanmıyor. Yazık

Deniz
Deniz
13 Aralık 2023 03:00

8800TL ödedim. Benim yatırmış olduğum tüm param, emeğim, vaktim her şeyim hiç oldu. Ne yüzünden. Parayı kolay kazanmanın yolunu bulmuş bir firma yüzünden. Hı ayrıca kurs ücretinin içinde oluyor farklı yerlerde sınav ücreti, poligon ücreti vs. Biz bir de bunlar için ayrıca ücret ödedik.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bağcılar "varan Güvenlik Kursu" Haksız Kazancı Ve Sorumsuzluğu

07 Mayıs 2024 16:54
Bağcılar "varan Güvenlik Kursu" Haksız Kazancı Ve Sorumsuzluğu
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Kursiyerlerin Yanlış Yönlendirilmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

13 Mart 2025 15:29

Sahte Sözleşme Ve Haksız Para Talebi

07 Nisan 2025 19:12

Sertifika Ücreti Alınıp Teslim Edilmeyen Ve Dönüş Yapılmayan Mühür Akademi Hakkında Şikayet

30 Ekim 2025 13:26