Lider Yapı Mimarlık Beylikdüzü Lider Yapı'da Peşinat Alıkoyma!

17 Mayıs 2023 10:25

Beylikdüzü Lider Yapı Gayrimenkul satışta olmayan daireyi gezdirmişler, mülk sahibi ile telefonda pazarlık ederek bizden 20.000 TL peşinat istedi, Ev sahibiyle anlaştığımızı düşünerek ödemeyi yaptık ve tapu talebinde bulunduk. Emlak firması sahibi 1 gün içinde tapuyu gönderdi ve satış için işlemleri başlattığını bildirdi. Tapu günü geldiğinde ofise çağrıldık ve mülk sahibine ulaşamadıklarını muhtemelen satmaktan vazgeçtiğini söylediler. Peşinatı geri vermemek için başka daireye yönlendirdiler. Bunun üzerine mülk sahibinin tapusunu site satış ofisinden kontrol ettirdiğimizde gezdiğimiz dairenin satışta olmadığını, bize gönderilen tapunun daha önce satılmış bir tapunun kat, daire numarası ile oynanarak bize gönderildiği ortaya çıktı. Satışta olmayan daireyi, olmayan mülk sahibi ile pazarlık yaparak peşinat kapora kopartma peşindeler. Peşinatı geri istediğimizde tehdit ederek, geri vermediler. Yasal süreci başlattık.

Nursema
Nursema

Merhaba bana Instagram'dan ulaşabilir misiniz şu an bu insanlarla iş yapmak üzereyim nursema2482

Serkan
Serkan

Şu anda adı uzmanlar gayrimenkul Beylikdüzü'nde yine aynı şeyleri yapıyorlar benden de kapora aldılar geri vermediler daha kimseye vermemişler bundan dolayı herkese yaymamız lazım ben bununla ilgili bir Facebook sayfası açacağım kimi mağdur ettilerse bulup dava açacağım

Tuğba
Tuğba

Merhaba aynı şeyi bizde yaşadık. İlk 5 bin tl kapora ödedik daha sonra 50.000 TL istediler 20.000 TL attık, sürekli oyaladilar (m**** ç*******, b***** ç******* ve bir kişi daha vardı). Kendi ellerinde ev yok sürekli ev bulup satmaya çalışıyorlardı satılık olmayan evi gösterdiler daha sonra internetten yorumlarına baktığımızda bunun bir d*kandırıcılık yöntemleri olduğunu öğrendik ve birçok kişi bu duruma düşmüş. Vazgeçtiğimizi ve internette haklarında yazılanları söyledik bir sonraki gittiğimizde isimlerini değiştirmiş olduklarını gördük. Lider yapı iken Uzmanlar yapı olarak değiştirmişler. Paramızı istediğimiz halde hep başka şeyler söylüyorlardı hâlâ şu eve de bak bu eve de bak diye oyalamaya çalıştılar. En sonunda dükkanlarına gittik 20.000 TL yi bir şekilde aldık ancak karşıdaki kişinin tehditkar konuşması ve her lafınıza bir cevabı var olay kavgaya doğru gidiyordu. Başkaları da aynı şeyi yaşamasın, biz ilk defa ev alacağımız için tecrübesizliğimize geldi.

Ahmet
Ahmet

Selamlar Benden de 1000 euro kapora aldılar. Satıcı vazgeçti ve 200 euro hizmet bedeli kestiler 800 euro iade ettiler. Etik bir firma değil kesinlikle. Dikkat bu firmaya lütfen