Ecem sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 01:32

Saygısızlar! Taksim gibi kozmopolit bir yerde keyfinize göre insan ayırmanız etik değil. Kız kardeşimin 18 yaş doğum günü için bu mekanı tercih ettik. Terbiyesizlik sizden akıyor. İçeri girdik, oturduk; biz oturana dek yüzümüze bakan garson kız, gelip diyor ki: 'Lale kart üyesi olmayanları almıyoruz.' Girişte neden söylemediniz diye soruyorum ve yanımdaki genç kızların keyfini kaçırmamak için yalanınıza inanmış gibi kalkıyorum. 'Nereden biliyorsunuz Lale kart üyesi olup olmadığımı?' diye soracak kadar zekiyim ama 18 yaş gününde sizinle uğraşmak istemedim. Medyum musunuz yoksa ön yargılı mısınız? 30 yaşındayım ve Mimar Sinan'da sanat tarihi okudum. Sizin uydurduğunuz Lale kartın da İKSV'nin ne olduğunu sizden iyi bilirim. Bir dahaki sefere daha özenle seçilmiş yalanlar bulun, örneğin 'Annenizin kızlık soyadında 'u' harfi yoksa alamıyoruz.' deyin, daha inandırıcı olur. Müşteriyi kaldırmak ne demektir? Sizden ayrılıp Eskici Pub'a gittik. Orada o kadar güzel karşılandık ki, boşuna isim yapmamış yıllardır. Siz kimsiniz de şekline göre insan yargılayacak kadar kendinizi yetkili görüyorsunuz? Cadılar Bayramı'nda Sheraton'daki etkinliğe gittik, orada da paşalar gibi ağırlandık. Kalite önemlidir, saygı çok önemlidir. Buradaki insanlar şekilci, gitmenizi önermiyorum, kimseyi de götürmeyin. Sizin tipinizi sevmeyebilir ya da kafasına göre yaş tayin edebilir ama onu da sorma zahmetine girmez, gelip sizi kaldırabilir. Öyle saygısız bir yer.

22 Haziran 2025 01:57

01 Şubat 2024 19:04
Chef Eyad Saygısızlık Kalitesizlik Müşteriye Hakaret

25 Nisan 2025 18:10
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Har Kanat Dikkat Etmek Lazım

Gönül