Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

United Airlines Çözüm Olmasına Rağmen Üretmedi Ve Mağdur Etti

01 Şubat 2024 12:49

United Airlines (UA) geçici pasaportum nedeniyle beni San Francisco-Münih-İzmir uçuşuna kabul etmedi ve başka bir havayolu şirketinden bilet almaya yönlendirildim. Oysa havaalanında bir UA Yetkilisi check-in görevlisine bilet aldığım havayolunun uçuşuna aktarılmamı söylemişti. Görevli işlemi gerçekleştirmedi ve ben 26104,76 TL ödeyerek İzmir'e döndüm. Bilet aldığım uçakta boş yer de vardı başka United Airlines yolcusu da vardı. Hem UA hem bilet aldığım havayolu şirketleri Star Alliance üyesi, zaten ortak uçuş yapıyorlar ve birbirlerinin yolcularını da taşıyorlar. Eğer görevli yetkilinin de önerdiği gibi beni uçuşa aktarsaydı ben bu bedeli ödemeyecektim. Konuyu United Airlines'a yazdım ancak talebim geçici pasaportumun vizelerinin olmaması gerekçe gösterilerek kabul edilmedi, evet sorun geçici pasaporttu ama bir çözüm vardı ve bunu yapmadılar.
Ödediğim bedelin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Niyazi
Niyazi
06 Şubat 2024 16:19

Daha önce yazışmıştık, talebimi kabul etmediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım

08 Haziran 2023 17:10

Pegasus Kozmetik Bir Daha Bu Fima Asla

04 Ağustos 2024 15:50
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Hindistan Konsolosluğu Vizenin Gün Sayısını Yanlış Yazdıkları İçin Mağdurum

15 Mayıs 2023 16:34
Seda sonuçtan hiç memnun değil

B2B Travel Yetkilisinin Dikkatsizliği Zarar Ettirdi

18 Mayıs 2023 07:33
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Bilet İadesi Ve Açığa Alma Seçenekleri Hakkında Yetersiz Bilgilendirme Ve Çözüm Eksikliği

13 Ekim 2025 21:31
bilet-iadesi-ve-aciga-alma-secenekleri-hakkinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
bilet-iadesi-ve-aciga-alma-secenekleri-hakkinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-cozum-eksikligi-2.jpg
bilet-iadesi-ve-aciga-alma-secenekleri-hakkinda-yetersiz-bilgilendirme-ve-cozum-eksikligi-1.jpg