Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk İlhan Saç Tasarım Kuaför Beni Oyaladı...

Ufuk İlhan Saç Tasarım Kuaför Beni Oyaladı...
30 Ocak 2024 18:43

İzmir'de bir kuaföre gittim. Kuaför, saçlarımı yapacağını ama öncesinden saçlarıma bakım yapması gerektiğini, keratin bakımı yapması gerektiğini belirtti. Daha sonrasında iki hafta kadar bekleyeceğimi, daha sonrasında gidip saçlarımı boyayacağını söyledi. Bekledim, bekledim. Defalarca 'Sonra gelin' dedi. Gittim, saçlarıma baktı ve 'Saçların hala düzelmemiş, ikinci kez tekrar keratin bakımı yapmam lazım' dedi. Paramı da peşin almıştı, tam 3000 TL. Bana paramı geri ödememek için çaba gösterdiğini düşündüm. Ardından gittim, ikinci keratin bakımını da yaptırdım. Sonra 'Tekrar geleceksiniz' dedi. 'Tamam' dedim, sonra tekrar konuştuk. 'Ben' dedi, 'senin saçını asla yapamam' dedi ve ardından tehditler başladı. Ben onunla iletişime geçtikçe o bana agresif yaklaştı. 'Avukatımla görüşürsün' ya da başka bahanelerle karşılaştım. Paramın iade edilmesini istiyorum.

Ufuk
Ufuk

Gülistan hanım ilk salonumuza gelditest paketi atıldı olumsuz oldu ve keratin bakımı önerdik 1000TL fiyatımız dedik ve kabul etti işlem bittiği zaman benim 2500 TL param var bir daha ki geldiğimde para vermek istemiyorumdiyerek bir dahaki ödemesini yapmak istedi ve biz bunu kabul etmedik prensip gereği ama kendi o kadar çok ısrarcı oldu ki mecburen biz bunu aldık çünkü salonumuzda diğer müşterilerimiz rahatsız olmaya başlamıştı ve sonrasında 15 gün sonra geldi tekrar test paketi atıldı ve saçın tekrar olumsuz olduğunu gördük ve bunu kendisine söyledik tekrar bakım yapalım dedi ve tekrar yaptık kendisi saçının bir tel bile kopmasını istemiyor çünkü 20 gün sonra tekrar geldi tekrar test paketi atıldı ve istediği renk çok çok açık bit renk ve saçım asla kopmasını istemiyorum dedi tekrar attık veilk seferine göre %70 azalmış ama kendisi kabul etmedi 3 keratin yaptırdı ve ödemesi 3000 TL oldu keratin sonrası ben bir daha para vermicrğini söyledi kimse zorla keratin yapalım demedi

21 Temmuz 2024 14:00

13 Kasım 2023 11:12
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan Seren Kaplan Beauty (Samsun) Kampanya Yaptık Ama İstediğim Hizmeti Alamadım

27 Eylül 2023 12:57