Ufuk Air Hatalı Hizmet Geri Ödeme Şikayeti

11 Temmuz 2024 18:48

26 Haziran 2024 tarihinde köpeğim için Ufuk Air (https://ufukair.com) sitesinden uçak bileti satın almak istedim. İlk olarak bana gidiş-dönüş bileti için 5900₺ fiyat verildi. Ekstra bir ücret olup olmadığını sorduğumda, müşteri hizmetlerinden "hayır" cevabını aldım. Ödemeyi yapıp onay verdikten 5 dakika sonra tekrar arandım ve köpeğimin taşıma ücreti olarak 6000₺ daha istenildiği bildirildi.

Müşteri hizmetlerinden M***** E*** Y***** ile +90 **********52 numaralı telefondan görüştüm. Toplamda 12000₺'lik bir bilet ücreti ödemek istemediğim için iptal talebinde bulundum. Bu durumda hem kendi biletimin hem de köpeğimin biletinin iptal edileceği ve toplamda sadece 2000₺'nin hesabıma iade edileceği söylendi. Bu teklifi kabul etmedim. Uzun bir bekletme süresinin ardından, sadece köpeğimin biletinin iptal edilmesini kabul ettiler ve 3000₺'nin iade edileceği belirtildi. Konuşmaların mantıksız olmasına rağmen, bu teklifi kabul etmek zorunda kaldım.

İptal işleminden sonra 7-2 gün arası iadenin yapılacağı söylendi. Ancak, bugün 11 Temmuz olmasına rağmen hala iade yapılmadı. Her aradığımda farklı bir şey söyleniyor ve çoğu zaman telefonlar açılmıyor. Firmayı +90 850 255 1949 numaralı telefondan aradığımda "firmamıza hoş geldiniz" diye açılıyor fakat firma adı belirtilmiyor.

Bu durumda yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için ivedilikle 3000₺ iademin gerçekleştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli yasal işlemleri başlatacağımı belirtmek isterim.

11 Temmuz 2024 18:40

Barış
06 Ekim 2023 20:24

20 Aralık 2023 14:19
Firat sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 19:04
Mobil Uçak Bileti (Mobilucakbileti.com.tr) 0 (850) 242 08 47 TYT Bilet Sivas TRhttp://mobilucakbiletim.com

14 Ekim 2023 16:06