Türkiye Taekwondo Federasyonu Taekwondo Antrenörü Lisans Girişi Yapmadı Oğlumun 2 Yıllık Emeği Çöp

15 Ocak 2024 01:15

Oğlum yaklaşık 2yıldır Kocaeli İzmit Şirinevler'de bulunan K**** Ö*****'ün Antrenörlük yaptığı Taekwondo salonuna gidiyor. Bu süre zarfında antrenörümüze 2-3 defa farklı zaman aralıklarında lisansına nereden bakabileceğimizi sordum Sadece biz bakabiliyoruz şeklinde cevaplar aldım. Daha sonra salonu bir başkasına devretti. Bu sürede oğlum her sınava girdi şu an kırmızı kuşak olması gerekiyor. Fakat sonradan öğrendim ki oğlumun sistemde lisansı yok bu kişi sadece aidat ve sınav ücretlerini almış sisteme giriş dahi yapılmamış gerek maddi gerekse manevi anlamda mağdur edildik. Oğlumun neredeyse 2 yıllık emeği çöpe gitti üstelik aynı kulüpte birçok kişi bu durumda ne yapabilirim

16 Ocak 2024 12:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba ; Şikayetinizi üzülerek incelemiş bulunmaktayım. Konu ile ilgili bilgi ve belgelerle birlikte imzalı dilekçenizi (dekont vs.) federasyonumuz adresinize göndermeniz durumunda Disiplin Kurulumuzda değerlendirilecektir.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Taekwondo Federasyonu Hakemlerin Gerekeni Yapmaması

19 Mayıs 2024 11:34

11 Yaşındaki Çocuğumun Lisansı İçin Haksız Para Talebi

02 Ekim 2024 21:27
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Genç Sporcunun Geleceği Tehlikede: Lisans Sorunu

24 Ocak 2025 19:17