Tuncay. Lore (Instagram) Windows Etkinleştirme Programı Sorunları

Tuncay. Lore (Instagram) Windows Etkinleştirme Programı Sorunları
26 Mayıs 2024 17:26

Instagram üzerinde tuncay erol'un Windows etkinleştirme programımı lisans süresi bitecek olan bir bilgisayarımda denedim ve bilgisayarımı yeniden başlattığımda olan lisansımda yok oldu.

Ali

Komiksin kardeşim eğer senin lisansın OEM lisans değilse her türlü silinecekti zaten çamur atmayın bir zahmet. Gerçek nedir doğrusu nedir araştıracağına gelmiş burda sanki satış yapmış gibi Hocayı kötülüyorsun.

Mirac

Dostum bunu buraya yazmak yerine adama Instagram üzerinden mesaj iletmek daha mantıklı olmaz mıydı ayrıca her ücretsiz olan yöntemi kullanırsan ahanda böyle olur senin için ders olsun bu bir daha dikkatli dinlemeden araştırmadan böyle şeyleri uygulamadan dileğiyle

Ali

Aliee

Kankim ben bunu diğer insanlarda bilgilendin diye yazdım ve bu adamın sınırlandırılmış yorumlarının çoğu doğru olunca boşluğuma geldi ve güvendim

06 Temmuz 2023 10:03
Lisansevim.com Siparişi Göndermiyor
Lisansevim.com Siparişi Göndermiyor
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Metropolsoft Bilgi Teknolojileri Worknc Lisansımızı İptal Etti!

10 Haziran 2024 16:59