Tronscan Dan Anlayan Var Mı

28 Şubat 2024 02:31

Troncan'dan nasıl işlem yaparak paramı çekebilirim ya da başka bir yere aktarabilirim? Cüzdan hesabımı unuttum, yeniden nasıl açabilirim? Yardımcı olabilecek varsa lütfen bana dönsün. Başka bir adrese gönderebilir miyim? Binance gibi bir aktarım oluyor mu acaba? Dönüş yaparsanız sevinirim.

Yorumlar (7)

Kenan
Kenan

Dostum KEY şifresini bilmiyorsan çekemezsin o sana özel verilen şifredir biliyorsan o şifreyi yardımcı olurum yoksa gitti firmanın kendisi bile kaydetmiyor o KEY şifresini

Mahmut
Mahmut

Merhaba kardeşim sana nasıl ulaşabilirim. Bir konu hakkında yardımcı olabilirmisin. Bu para bybitten Binance global hesabıma gönderdik bir turlu hesaba geçmiyor tronscanda nasıl gecebilir. Fazla bilgim yok bu konuda yardımcı olabilirmisin

tronscan-dan-anlayan-var-mi-1.jpg
Sedat
Sedat

Kenan hocam benimde haberim olmadan tronscan platformuna 1930 USDT transfer olmuş parayı nasıl kurtarabilirim yardımcı olur musun

Berk
Berk

Selam aleyküm hocam ben de yanlışlıkla tronscon a aktardım nasıl Binance hesabıma geri gönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Murat
Murat

Baskan Selam aynısı başıma geldi Binance'den para çekimi yaptım tronscan diye bir platforma gitti para nasıl yapabilirim

Bana isntegramdan yazarmisin

Sezgin

KEY şifresi ne oluyor acaba nasıl oluyor yani

07 Şubat 2024 18:00

04 Mart 2024 17:37