Tom & Jerry Veteriner Kliniği Beylikdüzü Vicdansızlığı Ve Sorumsuzluğu

07 Temmuz 2023 17:04

Kedimizi bir gün önceden randevu alıp kısırlaştırma işlemi için saat 10:30’da teslim ettik, saat 15:00’da kedinize işlem yapılmadı.

Gelin alın diyerek bize haber verdiler. Bugün işlem olacak diye ben kendi mesaime de gitmedim ayrıca. Kendileriyle konuştuğumda doktorlarına ulaşamadıklarını o yüzden kedimizi saatlerce beklettikleri açıklaması yaptılar umursamaz bir şekilde! Bu nasıl bir çalışma şekli biz buraya canımızı emanet ediyoruz ve bu kişiler doktorlarına ulaşamayıp gece 12’den beri kedimizi aç susuz, 5 saatte orada bekledi.

Belki doktor gelir diye bekletip sonrasında bir açıklama gereğinde bile bulunmayıp teslim alın diyerek arıyorlar. Nasıl bir sistemsizlik? Doktorunuzun işlemi olduğundan haberi yok mu? 5 saat doktorunuza ulaşamayıp nasıl benim kedimi orada bekletirsiniz?! Saat 12’de doktora ulaşmaya çalışmışlar, doktor cevap vermemiş sonra diyorlar yok efendim doktorumuz rahatsızmış saat 3te ulaşabildik.

Sizin ne kadar sorumsuz veteriner hekimleriniz var. Bari bana haber verseydiniz gelip alsaydım diyorum belki doktor gelir diye düşündük biz de tetkikleri yaptık diyorlar, senin gelip gelmeyeceği belli olmayan veterinerin yüzümden benim kedime neyin tetkikini yapıyorsunuz?

5 saattir o canı nerede kimin keyfine göre kafesinde aç susuz bırakabiliyorsunuz! Bu zamana kadar gittiğim en sorumsuz ve vicdansız veteriner. İyi ki ameliyatı bunlar yapmadılar. En azından buna şükrediyoruz fakat bu sorumsuzluğunuzu emin olun gerekli yerlere şikayet edeceğiz.

Kaan Veteriner Kliniği (Sakarya)'nden Şikayetçiyim

12 Şubat 2024 12:40
Betul sonuçtan hiç memnun değil

Petis Veteriner Kliniği Şikayeti

08 Aralık 2023 08:42

Zootopia Veteriner Kliniği Kedimizin Sağlığı İhmal Edildi, Hayati Tehlike Oluştu

13 Eylül 2025 22:22

Patika Veteriner Kliniği Memnun Kalmadım