Onur sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10X İle Bitmeyen Sorunlar Ve Güvenlik Endişesi

17 Ekim 2024 19:01

Togg T10X standart menzil aracımı Haziran ayında teslim aldım, ancak aracın sorunları bitmiyor. Artık mahkemeye verme kararı aldım. Araç, 4 kez yolda bıraktı. Otobanda hareket halindeyken kilitledi kendini, kendimi ailemle güvende hissetmiyorum. 2 Ekim'de yine yolda kaldım. Servise çekici ile götürdüler. 3 Ekim'de aradılar, batarya değişecek dediler. Tamam dedim. Batarya değişti, yine hata verdi. Daha serviste 3. Batarya takıldı, 'tamam aracınız' dediler. 17 Ekim'de teslim almaya gittim. Teslim aldım, 500 metre gitmedim, yine aynı hata verildi. Servise tekrar çektiler. Bıktık, usandık artık, değişim için mahkemeye başvurma kararı aldım ya da ücret iadesi için. Ne olacaksa olsun artık.

16 Ocak 11:15

2024 Haziran ayında teslim aldım Togg t10x standart menzil aracımı aldığım günden beri sorunları bitmiyor defalarca yolda bıraktı defalarca enerji sistem arızası verdi. Ve 2 ay serviste kaldı 3 batarya değişti teslim aldım 1000 km geçti yine aynı hatayı veriyor Yolda hareket halinde elektrik kesiyor hem benim ailemi hem diğer insanların hayatını tehlikeye sokuyor. Ben yıllardır birikimimi buna yatırdım çok kaygılı ve düşünceliyim benim gibi geceleri uykunuzun kaçmasını istiyor iseniz alın. Kampanya ya aldanarak aldık yoksa almazdım. 800 bin Kredi çektik aldık. 3 batarya değişti hala arıza bitmiyor. En önemlisi muhatap yok hepsi çalışan. Değişim istiyorum yapmıyorlar.

18 Ekim 2024 09:34 (Şikayetten 14 saat sonra)
18 Ekim 2024 09:36

Ben artık dediğiniz yere yaza yaza bıktım. Plakam belli siz bulun beni

12 Kasım 2024 14:09

Bugün 12 Kasım hala aracım çıkmadı servisten. Yine batarya değişecek dediler 4 cu batarya takılacak.

Uğur

Bu sitenin ne kadar işe yaradığını şu an daha iyi anlıyorum, yarın satış mağazasına bakmaya ve beğenirsek almak için gidecektik. Bu yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim.

Tarık

Merhaba, Aracınızla ilgili gelişme var mı? Tam sipariş vermeyi düşünüyordum bunları görünce korktum açıkçası.

Togg T10X Sürekli Arızalar Ve Akü Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

05 Kasım 20:47
Rafet sonuçtan çok memnun

Togg T10X: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Rafet
01 Şubat 16:29
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Araç 1 Yılda 4 Kez Servise Gitti

Özgür