Tlcasino Tl Casino SG

Servet
08 Mayıs 2024 21:50

TL Casino'dan oldukça rahatsızım. Giriş yapmamama rağmen bana SMS gönderiliyor. Açıkça belirtmeme ve hesabımı kapatmama rağmen boş mesajlar gelmeye devam ediyor ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum. Eğer bu durum devam ederse, çevremdekilere de yardımcı olarak sizinle iş birliğini sonlandıracağımı bildirmek zorunda kalacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

Meriç sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Üyelik Olmadan Gelen Reklam SMS'lerinden Rahatsızım

Meriç
05 Ekim 2025 01:37
"Tlcasino tarafından tarafıma gönderilen SMS’lerle ilgili yaşamış olduğum rahatsızlık konusundaki şikayetim kısa sürede dikkate alındı ve gerekli işlemler yapılarak mesaj gönderimleri tamamen sonlandırıldı. İlgili birimlerin hızlı dönüşü ve çözüm odaklı yaklaşımları için teşekkür ederim. Bu konuda gösterilen ilgi ve anlayıştan dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim."
Nazar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Abonelikten Çıkmama Rağmen Devam Eden Rahatsız Edici Mesaj Ve Aramalar

20 Eylül 2025 03:04
Sarp sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Üyelik İptaline Rağmen Israrlı SMS Ve Aramalarla Gizliliğimin İhlali

31 Ekim 2025 03:08
Gül sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Ekim 2024 05:47