11 Temmuz 2024 14:2314.203

TikTok alışveriş merkezi. 60 siparişi tamamladım, sonra geri çekilmek istedim. Onaylamadı müşteri temsilcisi. Sebep, 72 saat süreç içinde siparişi tamamlamamışım. Ek olarak tekrar 5 sipariş daha almam gerektiğini söylediler. Belirli bir miktarda dolar yatırdım ve son siparişte para yetmedi ve şimdi 19.000 dolar yatırmamı ve ondan sonra geri çekileceğimi söylediler. Şu an ceza sahası içinde olduğum için zaman limiti olmadığını ve son siparişi tamamladıktan sonra ana para ve komisyonumu çekebileceğimi bildirdiler. Bence burası sahte bir shop. Paramı geri alabileceğimi artık tahmin etmiyorum. Savcılığa başvuracağım.

Bütün birikimlerim gitti... 59 siparişi tamamlamak için toplam 41.500 Euro ödedim. Daha halen son sipariş için 19.000 dolar yatırmam isteniliyor. Ama artık daha güvenim kalmadı... Lütfen bu konuya bir an önce el atılmasını istiyorum, yoksa avukat aracılığı ile savcılığa başvuracağım.

Aynı TikTok evden çalışma vaadi olayı ile ben de aldatıldım. Sürekli para yükletecek şekilde ayarlanmış bir sistem. Sizi para kazandığınıza inandırıyorlar ve asla paranızı çekebilecek şekilde görevleri tamamlamanıza müsaade etmiyorlar.

Yorumlar(13)

14 Mayıs 2025 22:17

Merhaba bu resim deki kız bana da yazıyor telefon numarası nedir

22 Kasım 2024 20:29

Arkadaşlar sizin paylaştığınız sitelerle TikTok shopun bir alakası yok TikTok Shop'ta sipariş geldiğinde ve siz siparişi girdiğinizde maksimum 7 gün içinde sipariş ücretiniz karıyla beraber mağaza cüzdan hesabınıza yatar öyle 60 görevi tamamla şunu yap diye bir durum yok gelen siparişleri En geç 48 saat içinde girmezseniz mağazanız ve alacaklarınız dondurulur siparişleri ve donmayı açmak için günü geçen siparişleri girmek zorundasınız

14 Kasım 2024 00:24

Bende aynı şekilde 59 siparişi tamamladım, komisyon arttı para yatırın diyorlar. İlk 60 siparişi bitirmiştim, parayı çekemedim yeni sipariş tanımladılar. 59 da kaldım. Onu da yatırsam yine bloke edecekler. Kesinlikle 1 USD dahi yatırmayın. Program kasıtlı komisyonu arttırıyor, bitirmenize izin vermiyor

3 Eylül 2024 20:45

Bu durumun TikTok platformu ile hiçbir ilişkisi yok ablam bana da ulaştılar üyelik açtım sonra bir üye bilgileri verdi o hesaba girdim kendisi para yatırdı ve 60 görevi bana yaptırdı bunun karşılığında ben para yatırmadan 20usd kazandım ve parayı aldım sonrasında bana bak ne kadar para kazandım eğer sermaye yatırırsan sende kazanabilirsin dedi günlerce ama yatırmadım çok şükür

1 Ağustos 2024 21:18

Bu işlemler sonrasında neler yaşadınız? Süreç nasıl ilerledi? Mümkünse tüm detayları eksiksiz öğrenmek istiyorum. Buradan da yazabilirsiniz, ancak, Çok fazla uzunsa farklı bir iletişim yöntemi kullanalım lütfen. Konu gerçekten önemli.

Cemal
Benzer Şikayeti Var
14 Temmuz 2024 09:32

Aynı durumu ben de yaşıyorum 60 barışı tamamladım paramı geri çekemiyorum işte maili 10.000 dolar geçtiğiniz için %15 vergi ödemeniz gerekiyor ki geri veriyor ödemesini altında 2245 doları verilmesi gerekiyor bunlar biraz aldatmaca bunlar yalancı

Tikshop Görevlerinde Yaşanan Sorunlar

17 Mart 2025 17:284.277

TikTok Shop üzerinden market kurup satış yaparak komisyon almak için kayıt oldum. Hesaba 100 dolar para yükledim ve 40 g...

Yüksek Komisyon Tuzağıyla Kaybedilen 70.000 ₺

26 Ocak 2025 13:142.472

TikTok üzerinden gelen mesajların hiçbirine bakmıyordum, keşke bakmasaydım. Bir bayan mesaj atmış ve 'Buyurun' dedim. So...

Yüksek Komisyon Tuzağıyla Kaybedilen 70.000 ₺
2 Destek

Yüksek Kazanç Vaadiyle Mağdur Edildim, Paramı Alamıyorum

16 Haziran 2025 18:122.546

TikTok'tan beni arayan Hong Konglu bir kadın tarafından TikTok Shop hesabı açmam konusunda ikna edildim. Oldukça yüksek ...

2 Destek3 Yorum