Tezmerkezim.net Dikkat Oyalama Üzerine Bir Numaralı Site Ve Çalışanları

01 Mayıs 2023 21:30

Dikkat "b****@tezmerkezim.net" e-posta adresine ve çalışanlarına dikkat ediniz. Hiçbir şekilde iletişim kurulmuyor. Parayı alıyorlar, hizmetin karşılığını vermiyorlar. Sitelerinde reklam var sadece, benim ücretim gitti, sizin gitmesin, lütfen dikkat ediniz. Kanıtlar ile birlikte elimdeki verileri isteyenlere gönderebilirim. Kendilerine düzeltme için yazı gönderdim, farklı kişiler ezberlemiş, hocam yarın akşam gönderiyoruz, hocam kontrol ediyoruz. Gibi ifadeler kullanıyorlar. Ekibinin birbirinden haberi dahi yok. Bir gün maile farklı birisi cevap veriyor, ertesi gün farklı birisi. Son olarak da bana düzeltme için şu numara ile iletişime geçin, biz hocaya gönderdik diyorlar. Arkadaş işi alan sizsiniz, kabul eden de. Ben mi iletişim kuracağım hocayla. Ciddiyetsiz, yalan ve oyalama üzerine danışmanlık veren bir site. Bir konuda ciddiyim. Oyalama üzerine 1 numaralı site. Dileyenler benimle iletişim kurabilir ve mail yazışmaları atabilirim.

02 Mayıs 2023 20:42

1-Oyalama 2-Para iadesi vermemek 3-Hizmetten faydalanmamak 4-Bahaneler, kendine gavenmeyen, ciddiyetsiz 5-İnsan dili ile konuşmaktan anlamayan bir şirket tanıyorum sevgili dostlar adı ney mi? [email protected] adlı mail adresine sahip site ve çalışanları lütfen bu firmanıza paranızı, ödevlerinizi ve ne varsa aklınızda proje anlamında teslim ediniz. Yukarıda sayılanları size garanti ediyorum. Bu konuda hatta söz bile verebilirim. Tüm yazdıklarımı yapmakta tam donanımlı profesyonel bir kadroya sahiptirler.

Nebi
Nebi

Merhaba, sorununuz çözüldü mü? Çalışılabilir mi?

Üveys

Hocam Ben de az önce iletişime geçtim. Tezimin şekil açısından düzeltilmesi lazım bunun için destek istedim. Bana hemen banka hesap no gönderdiler yarısını şimdi gönderin yarısını sonra dediler. Açıkçası pek güven vermedi

600 TL

Bahar
Bahar

Düzeltme için ne kadar ücret istediler? Piyasa şartlarına uygun mu? Bana biraz fiyat yüksek geldi