Miraç
20 Mart 2024 18:40

Görev Yap Para Kazan sloganına aldanarak yanıltıldım. Bu, herkesin başına gelebilecek bir durum. Yurt dışından WhatsApp üzerinden bu numara (+84 38 320 7522) ile iletişime geçerek, beğeni toplayıp para kazanma vaadiyle bir Telegram grubuna kaydoldum ve görev yapmaya başladım. Ancak yanıltıldığımı anladım ve bu yüzden ciddi miktarda para kaybettim. M***** F**** D****** adına açılmış Garanti Bankası hesabına para yatırdım. Kimliğimin amacı dışında kullanıldığından şüphelendiğim için, bu yazıyı yazdığım andan itibaren bu faaliyetlere devam etmeyeceğim. Teknoloji şirketi, Telegram ve bunlarla ilişkili tüm şirketlerin, paylaştığım tüm bilgi, belge, doküman ve telefon numaramı ıslak imzam olmaksızın farklı amaçlar için kullanmaları durumunda ortaya çıkabilecek her türlü sorumluluk ve olası sıkıntılardan sorumlu olmadığımı tüm kamuoyuna, özel ve tüzel kişilere, üçüncü şahıslara bildirir ve beyan ederim. Hayatım mahvoldu. WhatsApp ve Telegram'dan şikayetçiyim, bu iki firmaya maddi ve manevi dava açacağım.

Davut
Davut

Telegramdaki kullanıcı adları neydi bana yazanlarla aynı kişiler mi acaba

Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Telegram, Sepa, Beğenerek Para Kazanma, Yarı İş Zamanlı Şikayet

Nazire
11 Mart 2024 17:05
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
10 Nisan 2024 20:07