Telefix Teknik Servis Telefix Pişmanlığı Sonuna Kadar Okuyun

09 Ekim 2023 11:41

Telefonumun arka camı kırık diye gönderdim aynı gün teslim edeceklerini söylemişlerdi fakat uzadı cihazın işleminin bittiğini gerekli testlerin yapıldığı söylendi. Cihazı ekranı ekranı arızalı şekilde tekrar gönderdiler (ekranında boydan boya beyaz çizgi vardı). Ve ses açıp kısma tuşları çok sertleşmişti basmayacak seviyedeydi Hemen aradım kendilerini ekran için kendilerinden kaynaklı bir sıkıntı olmadığını söylediler, ne hikmetse kendileri cihaza müdahale ettikten sonra oldu. Ses tuşları içinde cihazı tekrar göndermemi kontrol edeceklerini söylediler ve gönderdim bana söyledikleri şey sizin attığınız fotoğrafa göre azalmış zamanla geçer bir süre kullanın. Bu şekilde cihaz tekrar geldi. Ses açıp kısma tuşları düzelmişti fakat ekrandaki çizgide hiçbir değişilik yoktu. Dediklerini yaptım kullandım bir süre değişiklik olmadı tekrar gönderdim tam iki hafta kaldı telefon ekranı değiştirmişler. Şimdi önemli ekran mesajı uyarısı alıyorum ve ekranım tam oturmamış ha bir de bana söyledikleri şey normalde bu maliyetli bir işlem sizin memnuniyetiniz için yapıyoruz yoksa bizlik bir hata yok. Ha bir de kaplama istemiştim sağ olsunlar onu da hediye yaptılar oda iki günde her taraftan çıktı söküp attım

27 Kasım 2023 19:22

Telefonumu onarıma verdim,   bir de kendileri haklıymış gibi minnetle yaptılar. Arka cam değişimi için giden telefonun ekranını bozdular ses açıp kısma tuşunu bozdular defalarca gidip geldi telefon inkar ettiler kargoya suç atmaya çalıştılar .

26 Haziran 2025 07:14
telefon-tamiri-sonrasi-yasanan-sorunlar-hakkinda-sikayet-5.jpg
telefon-tamiri-sonrasi-yasanan-sorunlar-hakkinda-sikayet-1.jpg

26 Kasım 2023 15:05

Oğuzhan
24 Ocak 2024 10:08

19 Şubat 2025 11:24
Mel sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 23:04