Şenel sonuçtan memnun

Teknik Yapı Bilinçli Olarak Verilmeyen Tapular!

18 Kasım 2023 14:08
Şenel'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle şikayet var.com sitesine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim süreç her ne kadar uzun sürse de dairemizin birinin tapusunu almış bulunmaktayız diğer tapu için de en kısa süre içerisinde halledeceklerini söylediler umarım sözlerinde durarak diğer tapumuzuda en kısa zamanda teslim ederler bu süreçte uğraşan Teknik Yapı 'çalışanlarına' teşekkür ederim.”

Teknik Yapı- metro park evleri - Halkalı projesinden aldığımız ve Teknik Yapı holding'e borcumuz olmamasına rağmen dairelerimizin tapu teslimi yapılmıyor. Mahkemeyi kazansak bile Yasanın gereksinimlerinin tamamını kullanarak istinafa kadar gidiyor Dairelerimizi bankaya ipotek ettirilmiş ve senelerdir oyalayıp duruyor. Yeni inşaatları için dairelerimizi kullanıyor 2016 yılından bu vakte kadar bekletiyor.

22 Kasım 2023 15:12 (Şikayetten 4 gün sonra)
30 Kasım 2023 13:56

Yezılan cevap beni ilginç şekilde üzdü senelerdir tapularımızı almak için uğraşıyoruz davayı kazandıktan sonra dairenin birinin tapusunu avukatımız kazanımlarından vaz geçsin veririz diye söylendi haliyle avukatımız kabul etmedi sonrasında konuyu burada dile getirmem dolayısıyla D** hanım dairenin bir tanesinin tapusunu verebileceklerini söyledi holdingin avukatıyla avukatımız görüştü işlemleri başlatacağını tapunun birisini vereceklerini beyan etti diğeri için d** hanım kısa sürede onu da çözeceği konusunda söz verdi puanlama ve gelişme ilerleyen süreçte bildireceğim.

10 Mayıs 2024 16:07

Gözde
Gözde

Merhaba, biz de aynı durumdayız tapu devri için vekâletname teknik yapıya vermiş miydiniz?

Merhaba vermemiştik diye hatırlıyorum

Belma sonuçtan çok memnun

Teknik Yapı Tapu Teslimi İşlemi Erteleme

10 Kasım 2023 15:55

Teknik Yapı Metropark Aldığım Dairemin Tapusunu Vermedi

22 Mart 2024 14:43
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Yapı Yıllardır Tapusu Verilmeyen Daire Mağduriyeti

23 Mayıs 2025 10:31