Tekira Alışveriş Merkezi Tekira Karaca Mağazası

25 Haziran 2024 13:56

Merhaba,
Alışveriş yaptığımız Tekirdağ Tekira AVM Karaca mağazanızda satış danışmanı olarak görev yapan S**** G***** isimli personelinizin lakayıt davranışları üzerine ilk defa bir kurumsal kimlik adı altında çalışan birini şikayet etmek istedim.
Şikayetimin nedenleri:
3 hafta önce eşimle aldığımız tencere setine bir parça sipariş vermek istediğimizde faturamızın olmadığını söylemesi, defalarca 2 numara verip kontrol ettirmek istediğimiz numaralara 'hayır yok' demesi ve üzerine biz mağazadan çıkıp kontrol ettiğimizde eşimin e-faturayı kaydettiğini gördük. Tekrar gittiğimizde sükunetle işlemleri gerçekleştirdi. Herhangi bir açıklama yapmadı 1 saat önce gelişimizde bulamadığı fatura hakkında.
Ve yine bugün gittiğimiz mağazada aynı lakayıt hareketlerle beğendiğimiz çaydanlık takımını almak istediğimizde sergiledi. Güzel bir dille ödemesini yaptığımız çaydanlık takımının 1 saatliğine sizde kalabilir mi ricası üzerine 'mağazanın içine bırakırım ama sorumluluk kabul etmiyorum' şeklinde yanıtı üzerine bu şikayeti yapmanın şart olduğunu anladım. Bence bu şikayet kendisine de iyi gelecektir. Bir satış danışmanı olarak görev yaptığı mağazada lakayıt hareketlere açıklamam gerekirse ilgisiz, umursamaz ve aldırışsız davranışlarına yer olmadığını düşünüyorum.

15 Ocak 2024 10:47
Nilsu sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 16:11
Tekira Alışveriş Merkezi Karaca Sipariş Teslim Edilmemesi
Emre sonuçtan hiç memnun değil

FLO Tekira Mağazasında Personel İlgisizliği Ve Kaba Davranış Sorunu

26 Eylül 2025 22:16
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 22:25