Özüm sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 18P Kapanıp Açılmama Sorunu

18 Mayıs 2024 22:48
Özüm'ün Teşekkür Mesajı
“Konuştuğumuz hanımefendi çok ilgiliydi. Bize çok yardımcı oldu kendisine teşekkür ederim 🙏”
18 Mayıs 2024 19:29

Ürünüm Tecno Camon 18P modeli CH7n dir. Telefonum geç şarj oluyordu ara ara kendi kendine kapanıp açılıyordu. Tekrar kapandıktan sonra bu hatayı verdi, kendi kendine flaş açıp kapatıyor şu an hiçbir şekilde kullanamıyorum.

19 Mayıs 2024 00:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Mayıs 2024 11:55

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Mayıs 2024 18:49

21 Mayıs 2024 08:59

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Yusuf
Yusuf

Hnmefendi merhabalar aynı sorun benim cihazımda da var tam olarak cihazınıza ne gibi bir işlem yapıldı yardımcı olur musunuz iygunler dilerim

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon 18P Modelinde AP Sayısı Hatası Ve Kilitlenme Sorunu Ücretsiz Onarım İsteği

20 Ocak 21:28
tecno-camon-18p-modelinde-ap-sayisi-hatasi-ve-kilitlenme-sorunu-ucretsiz-onarim-istegi-1.jpg

Tecno Camon 18p Telefonumda Rastgele Kapanma Ve Hios Başlatma Hatası

10 Ocak 19:13