Sabiha sonuçtan çok memnun

TCESIS Tcesis Eğitimleri Video Sorunları

19 Aralık 2023 15:05

Videolarım ilerlemiyor, izleyemiyorum. Sürekli geri alıyorum, yarım saatlik video 2 saat zaman alıyor. Sorunları belirtip mail attım. Şöyle yapmayın böyle yapmayın diye sıralı kural listesini gönderdiler. Bunları en baştan mesajda belirtmeleri gerekiyordu. Söylediklerini dikkate alarak izledim yine sorun çözülmedi. Çözülmediğini belirttim. Sistemsel sorun yok, sınava girebilmek için videoları zamanında izleyin diyorlar. Beni mağdur ettiler. O kadar para verdim, tamamlanmazsa param da yanıcak. Bu olsun diye mi uğraşıyorlar, anlamıyorum.

Necati
Necati

Merhabalar acaba sorun çözüldü mü bende videoları izliyorum ama sorun çözülmedi gözüküyor. İlerlemiyor bir türlü kuralları bana atarmısınjz

Sabiha

"Eğitiminizi izlerken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz lehinize olacaktır: - Eğitimi hızlandırma seçeneğini kullanmadan deneyiniz. - Eğitiminizi mobil cihaz (Android, ıos) kullanarak izlemeyiniz. - Etkili bir izleme sağlayamamanız halinde farklı bir tarayıcı ve/veya cihazdan izlemeyi deneyiniz. Ya da internet ağını değiştiriniz. - Eğitim videolarınızı izlerken farklı sayfalara geçmeyiniz, videonun olduğu sayfada kalınız. - İki ayrı cihazdan aynı anda oturum açmaya çalışmayınız. - Birden fazla eğitim içeriğini aynı anda izlemeye çalışmayınız. - Video sonunda gelecek soruları yanıtlamada gecikmeyiniz." Bana bunları söylediler, sorunum bu şikayetin ardından ertesi günü çözüldü. Hala sıkıntı yaşıyorsanız, mail ile iletişime geçip, sisteminizin incelenmesini isteyebilirsiniz.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
26 Haziran 2024 14:18