Tcesis Eğitim Bitiş Tarihi Sorunu

Tcesis Eğitim Bitiş Tarihi Sorunu
Gökçen
23 Temmuz 2024 16:57

25.07.2024 tarihli sorumlu müdür, satış ve tanıtım elemanı ve klinik destek elemanı sınav başvurusunda bulundum. Başvurum için toplamda 4750 TL ödeme yaptım. İnternette eğitim tarihleri 11-22 Temmuz 2024 olarak gözükmektedir.

Etik ve mevzuat eğitimlerimi 22 Temmuz'a kadar tamamladım. Hijyen ve radyasyon eğitimlerini ise 22 Temmuz'da tamamladım. Videoların bazılarını saat 17:00-24:00 arası izledim. Bugün aşağıdaki yazıları fark ettiğim kadarıyla data saat 17:00'da çekiliyormuş. Fakat ben baktığımda tabloyu dikkate aldığım kadarıyla tabloda böyle bir ifade geçmemektedir.

Bu da saat gece 12:00'de sistemin kapanacağı algısı yaratmaktadır. Gerçekten de sistem 22.07.2024 tarihinde saat 24:00'te kapanmıştır ve bu tarihe kadar da tüm eğitimleri tamamlamış bulunmaktayım. Tablo yanılmaya sebep olmaktadır, bu konuyla ilgili çağrı merkezini aradığımda mevzuat bu şekilde diye bir yanıt aldım. Hem videoları boşuna izlemiş oldum, zaman kaybı oldu hem de 4.000 TL'den olmuş oldum.

Tekrar eğitime başvurduğumda hem videoları tekrardan izlemek zorunda kalacağım, hem de tekrardan para ödemek durumunda kalacağım. Maddi ve manevi zarara uğramış durumdayım. Tümdef iktisadi işletmeleri adi ortaklığı'na acil alternatif firma ile çalışmalı. Çünkü paylaştıkları tablo eğitimin 22.07.2024 gece 12:00'de biteceği algısı uyandırıyor ve eğitime başvuran kişileri yanlış yönlendirmiş oluyorlar.

Ayrıca eğitim tarihleri çalışan insanlar için çok kısa bir zaman aralığı olup 2-3 gün uzatılmasının mağduriyetleri azaltacağına inanıyorum.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
26 Haziran 2024 14:18
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sınavı Geçmeme Rağmen Sertifika Alamıyorum, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Sümeyye
02 Ağustos 2025 12:18
sinavi-gecmeme-ragmen-sertifika-alamiyorum-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

TCESIS Tcesis Fatura Sorunu

İrem
15 Ocak 2024 20:01
Sabiha sonuçtan çok memnun

TCESIS Tcesis Eğitimleri Video Sorunları

Sabiha
19 Aralık 2023 15:05
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Geçmişe Dönük Borç Gerekçesiyle Sınav Başvurumun İptal Edilmesi Ve Ücretimin Haksız Tahsil Edilmesi

Esranur
18 Ağustos 2025 11:43