13 Ocak 2024 14:46

6 Ocak'ta Tavuk Dünyası'na gittik. Menünün değiştiği söylendi fakat patates topları yanık gibiydi. Durumu sorduğumuzda 'Böyle oluyor' denildi. Bugün çocuklarım tekrar gitti ve her zamanki gibi sarı renkte gelmesi beklenen ürün, öncekinin doğru olduğu, bu seferkinin yanlış olduğu söylenerek ücret alınmadan verildi. Bu zamana kadar çiğ mi yemişiz? Şimdi yanık gibi gelince doğru olduğu söyleniyor. Hangisi doğru? Böyle satış yapılamaz. Mecidiyeköy'deki AVM içindeki satışlar daha da kötü; herkese aynı yemek farklı gramajda servis ediliyor. Kimilerine dolu, kimilerine az geliyor. Servis, sunum ve davranışlar konusunda yıllardır gittiğim her şubesini iyi bilirim ve bu kadar kötü olanını görmedim. Yanlış yemek veren Üsküdar AVM içindeki ve az yemek yapan Mecidiyeköy AVM içindeki şubelerin kontrolleri yapılmıyor mu? Ansızın yapılan kontroller tavsiye edilir.

13 Ocak 2024 18:57 (Şikayetten 4 saat sonra)
23 Ocak 2024 17:03

Değerli Misafirimiz Hatice Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

Volkan sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2023 23:53
"Teşekkür ederim."
Sevgi sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 01:04
"Daha önce aramış olan beyefendi ile konuşmamda herhangi bir gelişme olmadı. Son arayan hanımefendi aramış olmak için değil sorunumu çözmek için aradığı çok açıktı. Çok ilgili, sabırlı ve çözüm odaklıydı. Gerçekten Tavuk Dünyası bitmişti bizim için. Ancak böyle işini hakkıyla yapan insanlar sayesinde dönüş alıyorsunuz. Böyle insanları kaybetmeyin. Ocak ayındaki şikayetim ve sonraki şikayetimle de ilgilendi. Çok teşekkür ederim hanımefendiye."
Tavuk Dünyası Bozuk Malzemeler Kullanıyor
Tavuk Dünyası Bozuk Malzemeler Kullanıyor

10 Temmuz 2023 16:40
Dilan sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2023 20:29
"Yetkililer tarafıma defalarca ulaşmaya çalıştılar ve en sonunda denk gelip konuşabildik. Gayet ilgili bir şekilde durum hakkında bilgi verildi ve yapılan durumun telafisi için yardımcı oldular. Nazik geri bildirim için teşekkür ederim."
Tavuk Dünyası Tabağımda Kıl Çıktı!