Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Tailwind Airlines Uçuşta Maddi Manevi Mağduriyet

02 Şubat 2024 09:23

26.01.2024 tarihli 14.50 uçuş saatli TW17352 uçuş numaralı Sharm El Sheikh-İstanbul hatlı uçuşunuza biletimiz olmasına rağmen, kontuar görevlileriniz acentemizle olan anlaşmazlığa ortak olup tarafımıza maddi ve manevi mağduriyete uğratmıştır. Biletlerimizin bloke olduğunu ve acentemizle görüşmemiz gerektiğini söylediler. Sonrasında ortada bir anda beliren ve tam olarak ne iş yaptığı belli olmayan bir kişi, telefonuna gönderilen yaklaşık 15 kişinin yerel hizmet bedelini ödemediği için uçuşumuza bloke konulduğunu söyledi. Ayrıca 60 USD yerel hizmet bedelini ödemezsek uçağa alınmayacağımızı ve sonrasında havalimanından çıkarılacağımızı söyledi. Şirketinize ait kontuar görevlileri ve ilgili şahsın acentemizle devamlı telefonda irtibatta olduğunu da belirtmek isterim. Sonrasında 60 USD ücreti yasal olmayan yollarla ödemek zorunda kaldık ve sözde blokemizi gelen telefonla kaldırdılar. Yetkili ya da polis istememize rağmen herhangi birini muhatap alamadık. Ayrıca Sharm El Sheikh Havalimanı kameralarından da 26.01.2024 tarihli saat 13:00 civarı kayıtlardan da durumu izleyebilmeniz mümkün. Tarafımıza yapılan bu manipülatif ve zorlayıcı tutum ve davranışlarından dolayı şikayetçiyiz.

21 Temmuz 2024 00:19
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tailwind Airlines Tailwind Sharm El Sheikh Şebekesi

29 Ocak 2024 13:41
tailwind-airlines-tailwind-sharm-el-sheikh-sebekesi-1.pdf

21 Temmuz 2024 00:45

08 Şubat 2024 10:35
qatar-airways-qatar-havayolu-ilgisizligi-1.pdf
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 22:06