Sweatcoin'deki Paramı Sweat Wallet Göremiyorum

22 Ekim 2023 22:15

Bunun sebebi nedir? Uygulama içinde biriken sweet coin günlük %10 veriyordu bende onu coin olarak hesaba çekiyordum uygulama güncellendikten sonra artık biriken sweet coinleri göremiyorum. Neden olduğu hakkında bana yardımcı olur musunuz.

27 Ekim 2023 22:46

Şikayetim sonuçlanmamış neyin sonucundan memnun olacağım anlamadım

Yorumlar (6)

Fatma
Fatma

Sweatcoinden nasıl para çekiyorsunuz bende de yıllardır yüklü ama daha hiç para çekmedim ana sayfada da 4502,29 sweatcoin görünüyor kaç tl yaptığını da bilmiyorum

Emo
Emo

Hesaptan para çekme işlemi yaptım ancak banka hesabım olmadığı için annemin hesabına aktarmak istedim ve hesabınız devre dışı bırakıldı diyor, hesaptan para çekme işlemim yasaklandı yardımcı olur musunuz.

sweatcoindeki-parami-sweat-wallet-goremiyorum-1.jpg
Semih
Semih

Hata veriyor mexc borsasına çekemedim kaç gündür

Taner

Sizin dediğiniz olayda kilitli olan yani bakiyeniz varsa 2 yıl kitli ve günde belli bir oranda serbest bırakılıyor.%10 olayı ilk baştan verildi yani 200 sweatcoininiz varsa lanslan zamanı size 20 sweatcoin hesabınıza yatar sonrasındaki kalan sweatcoinleriniz 2 yıla yayılarak serbest bırakılır. Güncel cüzdan bu gözüküyor.

Taner

Claim yapıp yürüyüşten kastıklarınızı alabilirsiniz sonrası 48 saat sonra talep edebilirsiniz. Kitleme yaptıysan kullanılabilir gözükmez porfolio gir oradan listelenlerden sweatcoini seç oradan zaten unclocking yazar % kaçı serbest oradan anlayabilirsin.

Her gün %10 nu bırakıyor iki yıla yayarak serbest bırakıyordu içindeki swetcoin in bitene kadar ancak iki üç haftadır vermiyor ondan dolayı borsa hesabıma çekemiyorum

sweatcoindeki-parami-sweat-wallet-goremiyorum-1.jpg

Sweat Wallet'ta Coinlerim Görünmüyor!

03 Mayıs 2025 12:01

16 Eylül 2023 18:10
Sweatcoin 'deki Param Sweat Wallet Geçmiyor
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sweatcoin Sweet Wallet Bağlanmıyorum

24 Haziran 2024 20:17