Doğukan sonuçtan çok memnun

Süzen 92 Paketlerinde Kalite Sorunu

Süzen 92 Paketlerinde Kalite Sorunu
Doğukan
04 Aralık 2024 00:02

Süzen 92 maxi 1200'lük paketi aldım, 10 tanesinin 7-8 tanesi süzmüyor. Ağızlık kısmındaki iç tarafına bakan plastikler yamuk yumuk, o yüzden doğru düzgün süzmüyor. Bu devirde sigara çok pahalı, tütün alıyoruz. Tütün de çok ağır olduğu için süzen kullanıyoruz. Ben bu durumu firmaya belirttim, numune istediler. Numune yolladım ancak hâlâ dönüş olmadı. Geri yollayalım diyorum, geri de almıyorlar. Sadece numune yollayın diyorlar. 14 gün geri iade süresini mi geçirmeye çalışıyorlar, ne yapmaya çalışıyorlar, anlamadım. Ben paranın peşinde değilim. Ben kaliteli Süzen 92'yi geri istiyorum. Bu kadar iyi çalışmalar.

09 Aralık 2024 13:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yıldız
Yıldız

Merhaba uzun zamandır süzen slim alıyorum ama artık internet harici bir yerde bulunmuyor 1200 paketten 2 paket aldım ama maalesef süzmüyor ve çok tuhaf yamuk kırık çıkıyor içinden neden mağazalar ve tütün satan yerlere dağıtım olmuyor merak ediyorum. Süzmemesi büyük sıkıntı lütfen bilgi almak istiyorum

Gürkan sonuçtan memnun

Gürkan
12 Kasım 2024 22:05
"Ürün şikayetine yönelik gönderdiğiniz hediye için teşekkür ederim. Fakat gönderdiğim numuneler ile ilgili hala dönüş yapmadınız. Belki arızalı filtre miktarını biraz fazla söylemiş olabilirim yalnız kullandığımız filtrelerde sıkıntı olduğu aşikardır. Yine de tekrardan gönderdiğiniz telafi hediyesi için teşekkürler."
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 01:33
Süzen92'nin Filtre Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 23:36
Dandikleşen Süzen 92 Filtre.
Dandikleşen Süzen 92 Filtre.