Büşra sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 15:31

Sibel elibüyük'e bende dahil bir arkadaşımla kaş ve dudak işlemi yaptırdık. Kaş için 4950 TL peşin verdik ve asla memnun değiliz. Kaşlarımız orantısı oldu, rengi ve şekil olarak istediğimiz sonucu alamadığımız gibi kaşımız eskisinden de kötü bir hal aldı ve çoğunlukla silindi.

Dudağı hiç söylemiyorum bile. Dudak için ilk aşamada morluk ve aşırı bir şişme yaşadık öyle ki kendi çalışanları bile bizi gördüklerinde nerede yaptırdınız diyerek çok şaşırdı. Birkaç ay sonra dudağım tek taraflı yeniden şişince endişelendim ve kendilerine mesaj attım. Hiçbir sorumluluk kabul etmedikleri gibi beni engelleyip üzerine arkadaşımla bana iftira attılar.

Estetik doktoruna gittiğimde bu tarz işlemleri biz bile hassas yapıyoruz. Dudağını tahriş etmiş dedi ve benim gibi birçok kişinin de bu konuda mağdur olduğunu dile getirip bu tarz yerleri şikayet etmem gerektiğini söyledi. Kendisi asla sorumluluk kabul etmeyen, işbilen birisi değil.

Sibel
Sibel

Siz bu işletmelere işlem yaptırıp para ödemeyen iki şahıs kendiniz yazmışsınız biz işlem yaptırırız para ödemeyiz diye artı bu dudak olayıda yalan olduğu bariz belli bu nedenden mi dava açılamadı bu nedenden mi Sağlık Bakanlığından dahi hiçbir onay alamadınız da burada iftiraya para almaya çalışıp devam gerçekten çok komiksiniz böyle bir dudak olsa şu an neden dava açtınız mahkeme dahi inanmadı red etti davayı ve kendinizi yenemediniz iki şahıs sonra Sağlık Bakanlığına şikayet ettiniz ne cevap aldığımız Sağlık Bakanlığından iftiranız karşı adalet hukuk var şimdi buradaki bu asılsız o dudak görüntüsüymüş dudaklarınız bakalım mahkemede de aynısı söyleyin karalama yaparken dava açılacak unutmayın hak var hukuk var böyle saldırılardan önce oturup düşünmelisiniz ekran resimleri alındı

Büşra
Büşra

Birincisi biz iki şahıs değiliz sizin mağdurunuz olan iki insanız. İşlemler yapıldıktan sonra ücret ödenmiyor öncesinde ücretini alıyorsunuz ki bunu da herkes bilir iftira attığınız buradan belli. Bize değişim var dediniz ve hakkımız olan değişimi istedik sonrasında tavırlarınızdan dolayı iadeyi talep ettik ki zaten kaşlarımız tutmadı. Dudak olayında size bu resimleri attım nasıl şu an inkar ediyorsunuz? Ben estetik doktoruna gidip sizden hangi dolgu maddesini kullandığınızı sormuştum sadece. Önce neden dava açamadınız deyip sonrasında mahkeme oldu da red almışız herkesin anlayamayacağı gibi bunu da anlamadık. Asılsız dudak görüntüsü demişsiniz yazdığınız tek doğru şey hak ve hukukun olduğu.

23 Nisan 2024 14:24