Segway Snarler 500 ATV'de Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmeti

18 Kasım 2024 14:06

Merhaba, 2024 Mayıs ayında Segway Snarler 500 ATV aldım. Aldıktan kısa bir süre sonra aracımda titreme meydana gelmeye başladı. İlk olarak Bursa yetkili servisiniz Moto Mad'den arıza için randevu almak istedim, 3 ay sonraya randevu verebileceklerini söylediler. Daha sonra Temmuz ayında Bursa Sevtaş motorlu araçlardan 1 ay sonraya randevu verdiler. Servise gittiğinde aracımın motor kayışı kaynaklı arızası olduğunu, garantiden kayış gelmesi gerektiğini belirttiler. Aradan 2 ay geçti. Arayan soran olmadı, ben aradığımda ya ulaşamadım ya da geri döneceğiz deyip dönmediler. Ekim ayı sonunda arayıp 7 Kasım tarihine gün verdiler. Tekrar o tarihte gittiğimde bekleyen birkaç araç olduğunu, birkaç gün süreceğini belirttiler. Ayrıca aracı her götürdüğümde arızanın başka sebepten olabileceğini söyleyen, işten hiç anlamayan, müşteri ilişkileri zayıf olan bir firma ile muhatap olmak zorunda kaldım ve her seferinde görüşmemizde aracın ne arızası var diye sorup not etmeyen, yetersiz bir personeller zinciriyle karşı karşıya kaldım. Aracı almamdan 6 ay olmasına rağmen 4 aydır kullanamıyorum. Sorunum ne zaman çözülecek bilmiyorum. Hevesle aldığım aracımdan soğumuş durumdayım. Bir an önce sorunumu çözmenizi istiyorum.

Aracımın ruhsatını ek olarak koyuyorum, benimle iletişime geçen numarayı da buraya yazıyorum. En yakın zamanda sorunumun çözülmesini bekliyorum, yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne derdimi anlatıp aracımın iadesini talep edeceğim.

Sevtaş servis tel: 0542********42

08 Ekim 2024 21:57

Segway ATV'nin Garanti Ve Servis Sorunları

12 Aralık 2024 13:55

21 Eylül 2023 13:06
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 10:29

Sıfır Scooterımda Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği