Emine sonuçtan hiç memnun değil

Senin Işıltın İçin (seninisiltinicin) Online Terapi Memnuniyetsizliği

15 Mayıs 2024 18:01

Bundan aylar önce Instagram'da Seninisiltinicin isimli sayfanın WhatsApp hattı üzerinden bir psikolog ile terapiye başladık. Her seans öncesinde, sayfanın asistanı olduğunu düşündüğüm kişi saat ve tarih bilgisini benimle paylaşıyor ve benden IBAN ile yaptığım ödemeyi almadan seansa katılamayacağımı bildiriyordu. Bu zamana kadar hiçbir seansımı aksatmadım. Tam olarak sayısını bilmiyorum ama en az sekiz seans yapmış olabilirim.

8 Mayıs günü bana hiçbir bilgilendirme yapılmamış olmasına rağmen psikoloğumdan çevrim içi randevu linki aldım. Normalde IBAN'a ödeme yapmadan asla gerçekleşmeyen bu görüşmenin tarihini asla hatırlamadığım gibi, önceki terapi sırasında da not etmedim. Zaten yanımızda kalem kağıt getirmemiz beklenmiyor. Ayrıca, ard Arda alınan seansların takibini yapmak da zor oluyor. Bana bunun yazılı olarak bildirilmesi gerekirdi. Daha önceden böyle yapılıyordu.

Psikoloğumu bekletmek beni mahcup etti ve bana bildirilmeyen, ödemesi istenmeyen randevumla ilgili neler olduğunu anlamak için sayfaya yazdığımda dönüş yapılmadı. Sonraki günlerde bana neden hatırlatma mesajının gelmediğinin sebebini anlamaya çalışırken, birden bire avukatlara verileceğim ile ilgili tehdit edildim. Belki düzgün bir açıklama olsa, psikoloğum için katılmadığım randevunun ödemesini yapardım. Bu üslup beni inanılmaz derecede incitti.

Benim için büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım ve tavsiye etmeyeceğim bir deneyim oldu.

Senin Işıltın İçin (seninisiltinicin) Psikolojik Danışmanlık Mağduriyet Yaşama

16 Kasım 2023 11:22
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 18:17
Alrt sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:39
Stayyoungwith.com Yanıltıcı Ve Sorumsuz Bir Hizmet
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

@tarott.vakti Mağduriyetim

08 Kasım 2024 13:42