Ahmet sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2023 22:28
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Firma ulaştı yeni ürün ve yanında hediye ürünler göndererek sorunumuzu çözdü teşekkürler”

Selsil marka epoxy kimyasal dübel Koçtaş yapı marketten satın aldım.
Ürünü talimatlarına uygun şekilde hazır betona veranda yapımı için u ayaklar eklemek için kullandım lakin ürün kurumadı 7 gün beklememe rağmen ilk günkü gibi yumuşak bulaşıcı halde kaldı. Üretici firmaya mail attım bu durumdan kurtulmam için beni arayıp ürünün part numarasını alıp hemen dönüş yapacağız denildi ama aradan çok zaman geçti ilgilenmediler. Şimdi deliklerin içine bulaşan ve kurumayan kimyasalı büyük zorluklarla temizliyorum ama yinede içine sıvanmış durumda başka marka kimyasal dübel kullandığımda içindeki sıvanmış madde yeni kimyasal dübelin deliğin yüzeyine yapışmasını engelliyor. Deliklerin yerini değiştiremiyorum ölçüye göre delindi. Belli ki ürün dolumu veya o partide üretim hatası var firmadan beklentim deliğin içindeki her yere sıvanmış maddeyi sertleştirici temin ederek kurutmak ve delikleri yeniden açmak. Firma ilgisiz

12 Temmuz 2023 19:03

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Kasım 2024 15:49
Volkan sonuçtan çok memnun

Aldığım Selsil Montaj Köpüğü Hiçbir İşe Yaramadı

Volkan
05 Haziran 2025 14:40
"Müşteri hizmetleri tarafından arandım.sorunum.cozuldu. Markadan ve hizmetten çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok kibar ve bilgiliydi. Firmaya çok teşekkür ediyorum."
aldigim-selsil-montaj-kopugu-hicbir-ise-yaramadi-1.jpg

06 Kasım 2023 14:14
Yücel sonuçtan çok memnun

Yücel
24 Temmuz 2023 13:00
"Teşekkür ederim"
Persil Henkel Consumer Brands Satıcı Hatası (Hepsiburada)
Persil Henkel Consumer Brands Satıcı Hatası (Hepsiburada)