Burdurlu sonuçtan hiç memnun değil

Segway Turkey Snarler 500cc Atv İle Yaşadığım Sorunlar

09 Ağustos 2024 15:08

Ben Segway Snarler 500 CC sıfır kilometre aldım. 3 gün boyunca her 10 kilometrede bir frenleri bloke ediyordu. Sonunda Antalya bayisine geri iade ettim ve 10 gün sonra tekrar yeni bir Atv geldi. Sıfır kilometre ve bu da 70 kilometre gitti, bunun da şanzımanı kilitledi. Yedek parça sorunu çok büyük.

Burdurlu
Burdurlu
15 Ağustos 2024 23:55

Arkadaşlar hayırlı günler Antalya Aspendos RKS iki tekerlekli bayisinden 1. Atv segawey snarler 500cc sıfır km rede aldım 5km sonra yolda kaldım ihmal Karlık da üstüne arka tekerleklerin 8 bujonunuda sadece Elle sıkmışlar bunu haricinde 4 defa daha yolda kaldım frenler devamlı bloke ediyordu gel git motorsiklet tamirhanesi bu RKS bayisinin kendi servisi olmadığı halde doğru dürüst işini bilen motorsiklet tamirhanesi bile yok neyse Atv yi geri iade ettik 12. Gün 2. Ci sıfır Atv, Nin segawey snarler 500c yenisi geldi Atv, yi toplayan motorsiklet tamirhanesi 20km civarı deneme sürüşü yapmış bir sıkıntı yok dediler ben oradan atvyi aldım 5litre benzin doldurttum oradan K*** beyin bayisine binerek gitmem gerektiğini söylediler ve gittim orada da sıkıntı yoktu noter devrini yatık oradan ayrıldım 1saat gittim yemek molası verdim ve tekrar yola çıktım Atv ile 10km sonra tekrar benzin istasyonundan 620 TL lik benzin aldım tekrar yola çıktım 20km sonra yolda giderken 60/65 km hızla her ne olduysa birden bir yerleri bloke etti ve yolda kaldı toplam 3 saat lik kullanıld motorsiklet tamirhanesinin ustasını aradım abi ben çekici yolluyorum dedi 45 dakika sonra çekici geldi motorsiklet tamirhanesine çekti şanzımanı kilitlemiş dediler şu an 6. Cı gün halen bir çözüm yok ben Atv Nin segawey snarler 500cc geri alınıp ve Ödemiş olduğum paranın geri tarafıma ödenmesini talep ediyorum

Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Segway Snarler 500 ATV Parça Ve Servis Sorunları

Kurtuluş
18 Nisan 2025 14:11

07 Ağustos 2024 22:39
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:56

22 Ağustos 2023 00:47