Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy S21 Fe Android 14 One Uı 6 Güncellemesi Sık Sık Kapanma Sorunu

11 Ocak 2024 23:57

Merhabalar, Samsung Galaxy S21 fe 5G modelini kullanıyorum. 11 Ocak 2024 tarihinde telefonumda otomatik olarak başlayan Android 14 One uı 6.0 yazılım güncellemesini aldım. Güncelleme tamamlandıktan sonra 5-10 dakika içinde telefonum sık sık kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Hatta bazen kapanıyor ve açılmıyor. Garantisi devam eden telefonda yaşanan bu sorun nedeniyle ciddi sıkıntı yaşıyorum. Acil çözüm bekliyorum.

12 Ocak 2024 08:32 (Şikayetten 8 saat sonra)

Oguzhan
Oguzhan
14 Ocak 2024 21:09

Samsung benimle iletişime geçerek beni yetkili servise yönlendirdi. Servisteki çalışanlar anakartın değişmesi gerektiğini bildirerek gerekli işlemleri yaptılar ve telefonumu aynı gün içinde teslim ettiler. Ancak 1 gün sonra aynı sorun tekrar etmeye başladı. Telefonum sık sık kapanıp açılıyor. Telefonumu istediğim gibi kullanamıyorum. Her seferinde uygulamaları yeniden yedeklemek ve yüklemek zorunda kalıyorum. Bunca yoğun mesaimin içerisinde telefonumu kullanarak insanlarla iletişim kuramıyorum. Kısacası Samsung Galaxy S21 fe marka cep telefonum ile mağdurum. Sorunu çözemediler. Üstelik garantisi devam eden telefonumu yeni model ile değiştirmiyorlar.

Güncelleme Sonrası Samsung S22'de Ciddi Donma Ve Kapanma Sorunları

02 Kasım 2025 06:45
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 13:36

Samsung Telefon Samsung M21 Donuyor Kapanıyor.

01 Şubat 2024 13:39

Yazılım Güncellemesi Sonrası Ciddi Donma Ve Kapanma Sorunu

15 Eylül 2025 18:10
Muhittin sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 19:53