Samsung Servisinde Batarya Değişimi Sonrası Ekran Hasarı Ve İlgisizlik

Samsung Servisinde Batarya Değişimi Sonrası Ekran Hasarı Ve İlgisizlik
13 Kasım 2024 11:01

30/10/2024 tarihinde bataryası şişen Samsung Galaxy S22 model telefonumu batarya değişimi için İstanbul Sancaktepe'de bulunan ve Samsung servisi olan Destek Bilişim'e bıraktım. Cihazı teslim ettiğimde sadece kasasında çizikler ve arka kapağında batarya şişmesine bağlı olarak kalkma sorunu vardı. Servis görevlisi teslim almadan önce cihazı kontrol edip fotoğraflarını da çekti. İki gün sonra cihazın tamir edildiği bilgisi geldi. Cihazı teslim aldığımda ekranında piksel kırılması olduğunu, yarım santim büyüklüğünde siyah bir nokta olduğunu gördüm. Servis yetkililerine cihazı sağlam olarak teslim ettiğimi, teslim ettiğimde böyle bir hatanın olmadığını, cihazı teslim alırken fotoğraflarını çektiklerini ifade etmeme rağmen, sorunun benden kaynaklandığını, ekranı ücretli şekilde değiştirebileceklerini söylediler. Cihazın ekranının değişim esnasında zarar gördüğünü kabul etmediler. Samsun firmasını aradığımda olayı araştırıp döneceklerini söylemelerine rağmen yaklaşık 10 gündür geri de dönmediler. Samsun firmasından mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

13 Kasım 2024 13:22 (Şikayetten 2 saat sonra)

16 Kasım 2024 09:37

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Garanti Bitiminden Hemen Sonra Samsung S22 Batarya Şişmesi Mağduriyeti

31 Ağustos 2025 13:23

Samsung Telefon Galaxy S22 Batarya Edinimi Ve Self Repair

16 Temmuz 2024 18:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Sonrası Cihazım Daha Kötü Duruma Geldi

26 Temmuz 2025 16:36
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminden Hemen Sonra Galaxy S22 Batarya Şişmesi Ve Güvenlik Sorunu Yaşadım

27 Eylül 2025 22:55