Aysel sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 20:02

Brezilya föne ve keratin bakımı yaptırdım, ancak işin beklentimin altında olduğunu söylediğimde kaba bir şekilde karşılandım. İşlem süresi kısa olmasına rağmen, saçlarıma bakım ürünleri satmaya çalıştılar. Ayrıca, 550 TL'ye yapılan işlemi beğenmemem üzerine, kampanya yaparak fiyatı düşürdüklerini söylediler.

Aysel
Aysel
02 Eylül 2023 20:59
Saloons Güzellik Salonu Brezilya Föne ve Keratin Bakımı Hakkında Şikayetim

Brezilya förnü ve keratin bakım ait görselleri paylaştım paylaştım görsellere dikkat ederseniz hiç förn yapılmış gibi mi duruyor. Sadece kuaför saçımızı yıkayıp förn çekip bizi gönderdi keratin bakım da yapmadı. Saçlarımız Beklediğim gibi olmayınca Eşref bey saygısızca bir şekilde o zaman 2500 liralık işlem yaptırsaydınız diye saygısız davrandı. Madem öyle kampanya yapmayın dediğimde yaparız bu sizi ilgilendirmez dedi. Ben de kampanya yapıyorsan müşteriyi memnun edeceksin dedim. Onda bana Mercedes ile Şahin marka otomobil bir mi dedi. Vakko ile LCW marka bir mi diye saygısız bir tavırla cevap verdi. Ayrıca işleme ait fiş istedim. Biz vermiyoruz. Fırsat Bu Fırsat'tan talep edin dedi. Bu itibarla saçlarımıza hiçbir işlem yapılmadığı için Ödemiş olduğum 750 TL nin tarafıma iadesini talep ediyorum. İşlemin ne kadar kötü olduğu görsellerde gözükmektedir.

07 Temmuz 2023 11:01
Deniz Kalender Güzellik&Epilasyon Keratin Botoks Vasatlığı
Deniz Kalender Güzellik&Epilasyon Keratin Botoks Vasatlığı

Esfira Güzellik Merkezleri Fazla Para Alındı!

02 Mart 2024 20:05
Shine sonuçtan hiç memnun değil

The Most Vadi Kuaförden Memnun Değilim!

25 Haziran 2024 16:17