''MASAK'' Adı Altında Mail Gönderildi!

15 Temmuz 2024 22:21

Öğrencilik yıllarımda CV oluşturmak için üye olduğum Toptalent adlı kariyer sitesinden ve üyesi olmadığım Sunexpress havacılık şirketinden tarafıma ''Binance hesabınızdan yapılan şüpheli işlemlere istinaden varlıklarınız MASAK tarafından dondurulmuştur. Varlıklarınızla ilgili teyit işlemini gerçekleştirmek için tarafınıza 24 saat süre tanınmıştır. Teyit sağlanmayan varlıkların kısıtlama kaldırma işlemi için MASAK'a haricen başvuru sağlanması gerekmektedir. Aksi halde kısıtlama kaldırılmayacaktır.'' içerikli bir mail ve tıklama linki aldım. Binance hesabım bulunmamaktadır. Maile bahse konu işlemle ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum, kişisel verilerimi koruyamadığı için de Toptalent firması sorumludur. Sunexpress üyeliğim yoktur. Toptalent ve Sunexpress firmalarından şikayetçiyim. Gelen maillerle ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Hatice
Hatice

Gözde Hanım merhaba. Ben de aynı tarihte aynı şekilde mailler aldım fakat istenmeyen kutusuna düştüğü için bugün gördüm. Siz sorunu çözebildiniz mi, nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olur musunuz?

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 10:34

15 Temmuz 2024 21:29

MASAK Adı Altında Gelen Şüpheli Mail!

16 Temmuz 2024 18:17